Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Oksi, köszike, de reggel már kaptam egy pontos jelentést.
Itten van a kecsóring hivatalos oldala:
http://www.karting-hungary.com...
De miért mondod? Max. picit jobban gurultam, mint Te! NEM letapostalak!
Egy alkalmat kivéve mindig letaposol, Foxy.
Na ez nekem is jol jött..én is akarnék kerekezni, csak parálok hogy hátra esek és lerendezem a motort
Van ennek iskolája is biztos csakhát kérdés h mennyiért?
Köszi a válszt!
Én nem szoktam senkit sem letaposni!
Ebayen kell nézelődni,szokott lenni jó áron, szóval nem az van hogy van raktáron,csak van hogy akad...pl ismim múlt hónapban 44ért vett postával együtt egy 39est...
Mert azokat is biztosan letapostad :-)
Én is sokat kínlódtam ezzel. SMLaca kitanított, ma úgy érzem, majdnem jól megy.
Én így csinálom:
Elindulok, egyben, felteszem kettőbe. Eddig semmi durva. Amikor olyan 45-öt mutat a kilométeróra, hátrább tolom a testem az ülésen, egy kis pillanatra visszaengedem a gázt, ekkor egy kicsit bebólint a motorka, majd tőgáz. Én sokáig itt toltam el, nem húztam tövig a gázt, csak meghúztam, de nem eléggé. Testtel rá is kell segítenem egy kicsit, meg kell rántani. Nem veszi fel olyan hirtelen, mint egyesben, hanem szépen elkezdi húzni felfelé az orrát.
Ne erőltesd, szépen sorban kell haladni. Először csak kevéssé emeld fel, és tanuld ki azt is, hogy szépen tedd le az elejét. Mert amikor magasra megy, akkor meg szoktak ijedni, visszaveszik a gázt, és az eleje durván lecsapódik. A lábad mindig legyen a féken, ha túlhúzod, ezzel lehet korrigálni. Nem árt már az elején is használni egy kicsit, hogy szokd.
Az egykerekezés amúgy nagyon nyújtja a láncot, és az első kihajtás csapágyát is eszi. Számíts rá, hogy ezeket esetleg cserélni kell, mire kitanulod.
Menj el egy elhagyatott útra, és ott gyakorolj! Semmiképp ne egykerekezz szűk utcákban, parkoló autók közt, és útkereszteződés előtt, általában olyan helyeken, ahol kiléphetnek eléd (Hooligan mesélhetne erről). Én inkább megcsinálom ezt egy négysávos úton a záróvonal túloldalán, ha látom, hogy senki nem jön szembe, igaz, hogy durva, de ilyenkor kisebb a balesetveszély.
Még egyszer, nem kell erőltetni, ne egy nap alatt akard kitanulni!
Cső!

Írtad, hogy tudsz keihin karbit jó pénzér. Lehet érdekelne (fcr 41)

Köszi
fogalmam sincsen hol van a pálya Kecskeméten belül
csak akkor most már két hét legyen, mert lassan egy fél éve sz@.........
áhh...2 hét és megyek én is csak lóvé kell... aztán így nem rossz ez a napi 5-7 ezer,8-9 óra és jóformán csak beszélgetek angolul a turistákkal,nempara csak picit fárasztó
így nem lesz vizsga Gencsy...amúgy szóltam faternak,megkérdezi majd... gumi ügyben meg szójjá ha kell.
Gyere velem, feldoblak mögém, azt indulhatunk is.
apád faszát
én is, még az is lehet, hogy előbb elindulok, mert már nagyon motoznék.

csak rendbe kell rakni a kerekeim, mert tegnap nem volt jó valami Kukucskán............
persze,mindig csak a pályázás,én meg dolgozom...
ott leszünk! Jó utat!
Hali,
Szerintem a gyorsasági stílus is lehet eredményes, az AMA supermoto bajnokságban igen sokan így mennek.
A nagy motogp pilóták is ebben a stílusban edzenek. Láttad már a Nicky Hayden videót? supermoto madness
És ott van még pozitív példának Gagyi Peti a hargita réme, Ő igen eredményes volt ezzel a stílussal!
Őszintén megmondom én is szívesen megtanulnám a térden fordulást!

Jobbulást!

Üdv: Biker
Szép reggelt Mindenkinek!

11 körül lépek le Kecskemétre, ha esetleg valakinek van kedve csatlakozni én szívesen látom!
Új 5let!
Mi lenne,ha a GO-GO-t népszerűsítenénk a visontai OB-futamon mondjuk egy egyenpóló formájában

Akinek van még fog a lánckerekén,annak jó motorozást holnapra(mára)!
Luki,milyen volt "Máriapócs"?
Köszi a választ, de már így is probáltam, de nem akarja mégse
Megy az gázra 2be is sztem, csak ülj ki hátrébb, kezdd húzni, hagyj egy kis lukat és nyééééél