ijj luki taliztam a spanoddal az lc4es akradobos sráccal épp gyakorolta az egykerót a rendezőn:)
jól tolja neki 2be kapkodta ki egyre jobban ment nagy zsírvolt nézni is:)
ezakép nagyon odanőtt a szivemhez:D
eddig stihl olajat használtam most megleptem egy lityó valvoline-al a gépet, szerintetek lesz érezhető változás?
vagy hallottam hogy az olajváltás nemtul jó a gépnek na hogyisvanez
Én már készitem fel a gépet!
Vettem egy liter valvoline full szintetikus olajat, hétvégén amint mondtam a rugóstagokat nézem át, vettem egy jobb gyertyát is, aztán még egy csomó mindent átnézek majd maximalistaa módon.
Ma vettem egy motorrewüt és abban volt egy kis futóműbeállitás, amitől kedvet kaptam énis egy két dologhoz, ugyhogy ha már álitani nem nagyon lehet az én motoromon legalább, lecserélem az olajat elől hátul meg megzsirozom meg kitisztitom a himbarendszert.
Amugy vettem valvoline full szintetikus olajat aminek kroszmotor van az elején
tipust nem látok rajta , az jóféle a különojalzáshoz?
Valaki mondja meg nekem h hogyan lehet felszerelni 1 cross gépre a km órát?(biciklis)
nagyon jó lenne ha valaki tudna benn segíteni!
nissin fékem van elöl!
és az érzékelőt hova rakjam?
Nem az enyémeket adom el,az most megy esztergányoshoz,mert ma végre MEGJÖTT A LÁNCKEREKEM!
Minden adott,már csak gépmunka kérdése
Tudok még néhány eladót.Mito hátsó,meg több jó első...
Féktárcsa meg 2 van,abból egy is elég
Csá Zoli!
Féklámpakapcsit én leegyszerűsítettem vizsgára.Simsoné lett felrakva,bowdendarabka a fékpedálhoz,oszt cső.Bowdent sorkapocs(csoki) fémbelével könnyű rögzíteni.
Miskolcon megbuktatták kmóra/méterszámláló miatt!
buzisok
Üzenet:
2008.04.13-án Vasárnap Edzést szervezünk Ausztriába Neutalba (2008.06.21-22-én Osztrák bajnokság helyszíne) Budapetről 260km GPS koordináta: N:47.5452750 E:16.4422657 .Találkozás M1-M7 közös kivezető szakaszán található Agip benzinkútnál reggel 07:00-kor McDonald's mellett vagy a helyszínen. Mindenkit szeretettel várunk amatőr színtől a versenyzőkig, mindenki megtalálja a neki való kategóriát.
Ő lenne a BAJSZOS FÓSZER?
jól tolja neki 2be kapkodta ki egyre jobban ment nagy zsírvolt nézni is:)
ezakép nagyon odanőtt a szivemhez:D
Nem lesz semmi az olajtól legfeljebb majd jobban füstöl
Benne vagy a közös antennás üznetküldésbe a jóidő miatt?
vagy hallottam hogy az olajváltás nemtul jó a gépnek na hogyisvanez
Vettem egy liter valvoline full szintetikus olajat, hétvégén amint mondtam a rugóstagokat nézem át, vettem egy jobb gyertyát is, aztán még egy csomó mindent átnézek majd maximalistaa módon.
GO GO GO GO
GO GO GO GO
GO GO GO GO
10 nap
ÉN VISSZASZÁMOLOK!
MOTO A GO GO WEEKEND
Amugy vettem valvoline full szintetikus olajat aminek kroszmotor van az elején
tipust nem látok rajta , az jóféle a különojalzáshoz?
nagyon jó lenne ha valaki tudna benn segíteni!
nissin fékem van elöl!
és az érzékelőt hova rakjam?
Végre motoroztam és durva jó volt
Minden adott,már csak gépmunka kérdése
Tudok még néhány eladót.Mito hátsó,meg több jó első...
Féktárcsa meg 2 van,abból egy is elég
Féklámpakapcsit én leegyszerűsítettem vizsgára.Simsoné lett felrakva,bowdendarabka a fékpedálhoz,oszt cső.Bowdent sorkapocs(csoki) fémbelével könnyű rögzíteni.
Miskolcon megbuktatták kmóra/méterszámláló miatt!
buzisok
Nagyon köszi!
Üzenet:
2008.04.13-án Vasárnap Edzést szervezünk Ausztriába Neutalba (2008.06.21-22-én Osztrák bajnokság helyszíne) Budapetről 260km GPS koordináta: N:47.5452750 E:16.4422657 .Találkozás M1-M7 közös kivezető szakaszán található Agip benzinkútnál reggel 07:00-kor McDonald's mellett vagy a helyszínen. Mindenkit szeretettel várunk amatőr színtől a versenyzőkig, mindenki megtalálja a neki való kategóriát.
Információ: Kuncz Richard 0620/2-50-65-85