Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok
További szép napot Mindenkinek!
okés, köszi, akkor majd megkeresem. de ha nem jön össze, lehet hogy a vácos téma is érdekel, max. összebeszélünk valakivel, akinek van kedve egyet motozni, és felmegyünk 1 nap. csak tényleg ne legyen para. üdv
nekem nem szégyen a jobbtól kikapni!
igazad van!bár a telepítéskor elmondták nekem a földön kívüliek, hogy semmi olyat nem csinálhatok vele, ami befolyásolhatja a földlakók életét!

én meg nemsokára indulok haza, aztán este vár a meló
asszem lépek motozni, mert süt a nap
ez jóóóó
de a képen ez nem látszik

megvan rooftop, a titkos ruhaszárító antennánkal kelljeleket küldeni a jó idő miatt, szólunk még LaciCRM-nek aztán egycsapásra elintéztük a dolgot
csak itt éppen engem előztek
erről van szó!
csak "sárgulsz" majd az irígységtől mikorbeszúrok a belső íven
oks

elgurulok én tankolni, csak valaki mutassa meg, hogy hova kell menni
Egy kis eső nem érdekes, de ne szakadjon egész nap,mert akkor nagyon durci leszek!
narancs...
hát remélehtőleg a technika ördöge nem fog megviccelni! viszont az én naracs paripám annál inkább!
legközelebb Gyöngyös belterületén, a pályától, kb 7-8kmre egy JET kút. De próbálok szerezni nagy kannákat és akkor autóval bemegyünk ellátmányért.
Szt.Péterrel még nincsen közelebbi ismeretségem ,de remélem hamarosan nem is lesz, hacsak valamelyik este nem szeretne megjelenni. Maugy szívesen venném a látogatását, de szerintem túlságosan elfoglalt!
jövő héten viszem a promotohoz
de ha tönkre megy legalább lesz mire fognom hogy miért nem én nyertem az oakley-t
benzinkút van valahol a pálya közelében?
rooftop főszervező úr eddig nagyon jól összehozta, szerintem megvannak a megfelelő kapcsolatai hogy ezt is lerendezze.
De ha nincsenek akkor majd beegítünk neki esténként
köszke, értem én a tréfát
aztán fel van-e már készítve a 20dikai viadalra?