Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van itt egy jókis 125ös supermoto igaz 2t.
De van itt MZ 125 SM is de ezekhez nehéz hozzájutni!
itt a faluba van egy 50es Rieju Supermoto
az nem rosz
meg vagyogatok
sok itt a természet védő ezért pályára kellet "menekülni"
Itt pedig a Suzuki DR 125 SM
Itt az xt 125 sm
Suzuki DR 125 SM -nek hívják azt a suzukit!
Hát ez igaz ha 125 4T-t vennék csak olyat!
Semmi különös, most éppen Pesten vagyok.

Veled mizu?
Kezdődik a győzike só ezaz
Négyüteműben van még Derbi Senda 125 4T is! De engem itt a srácok lebeszéltek az 125 4t-ről mert nagyon gyengék! Na meg itt van a Yamaha XT 125 4T-be! De nekem azt mondták hogy 250 4t mert azok már jók erőviszonylatban is!
50 ccm-be meg nem érdemes supermoto-t venni véleményem szerint! Irtó gyengék és kegyetlen sz@r a hangjuk is!
Szió!

Ha már ketten leszünk Andival, akkor indítunk csajos futamot is?
oké
miújság?
Szió!

Még nem tudom pontosan hogyan alakul a hétvégém,de amint megtudok valamit értesítelek!
ugyan már, a lényeg az hogy jól érezzük magunkat és egy hatalmasat motorozzunk.
Szió!

Nagyon örülök, hogy csatlakoztál a társaságunkhoz és remélem Visontán össze tudunk hozni egy csajos mocizást!
Szia!
Mind lóerőben, mind nyomatékban hatalmas a különbség. Az 50-es gyártótól függően 3.5le-7le, a 125-ös 10-12le. nyomatékban ugyan ilyen arányú a különbség. ha 125-öst szeretnél akkor ajánlanám a yamaha xt125x-et vagy az új suzukit. annek nem tudom a nevét de mindjárt ránézek.
hali!
Május 2,3,4 megyünk székesfehérvárra
rá érsz?
Kedves zoltan r!

Még nem tudom pontosan hogyan lesz a szombat, de dobj rám egy mail-t: foxymoto@vipmail.hu
Sziasztok!

Köszike megjött az e-mail......hát belegondolva most már nem vagyok annyira bátor.....
Ha lesz csiga verseny akkor arra szívesen benevezek, abban verhetetlen vagyok.....simán megdöntöm a pálya csúcsot
Ha valkit érdekel, nekem új ez a site, élőképet lehet nézni a forgalmas budapesti kereszteződésekről:
http://www.utv.hu/
Hello smhooligan!
Erről a Hring SMpályáról tudnál mondani pár dolgot? Mibe kerül, hol van pontosan? Neten nincs róla vmi info?
sziasztok!
lenne 1 hülye kérdésem!

egy 4ütemű 125ös és egy 2ütemű 50es között mennyi különbség van supermoto-ban? nyomaték? teljesítmény? végsebesség? 50esben Apriliát néztem!
(4üteműben csak Bazuka vagy milyen márkát láttam )
azonos véleményen... már megint gyorsabb avgyok mint a net
ményen vagyok, de ígérem, hogy a következő rendezvényen lesz off-road szakasz! mindenki dobálhatja a gépét!