Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én még nem tudom melyikkel menjek a partyn
Sanya te mikor jössz Visontai víkendre?
Ne légy gyanakvó, csupán szeretjük a motorokat, legalább is az én szívem jobban dobog, ha meglátok vagy meghallok egy szépet!
Aztatat
Gyanús ez a csaj dömping
Miért hölgyek már részt sem vehetnek egy ilyen fórumon?
akkor lehet hogy ő az, akkor bocsánat a szmtelenkedésért én mégsem szegülhtek szembe a sensei szavával
Ön kicsoda,csak nem még egy hölgy, itt az esem toppiban
Van rajta túlbotításhatároló is ...jól jött volna nyírádon 1x
tutira magyar bort ittak amikor a designt tervezték
meg persze a gyorshajtással sem lesznek gondjaid.
Rá van írva, meg!
Jó mert a lánc nem fogja bekapni a gatyómat ha tekerek vele
Lazzarini nem ment ktm-el szerintem
Lazzzák vagyunk ,csak az inni hiánycikk de,majd 20án +lesz az is
szerintem maradhat. igazán menő lett.
A zosztrákok küldtek képet a mocimról,hogy hol tartanak a reszeléssel,és kérdezik jó lesz így vagy csiszitoljanak rajta még ....szerintetek
joo is lenne ez az Ivan Lazzarini gyerek nem? Amikor még ktm el ment
Jó az idei dizájnod
Igazából én is erre tippeltem ,de az a fura,hogy csak a bal oldalán látható ez a repedezés!Azért kösz!
már én is intézm a jóidőt remélem össze is jön
háát az igazából annak a jele,hogy "öreg" a gumi,vagy olyan helyen tárolták ahol kapott hideget-meleget.
ha nincs nagyon bekeményedve akkor melegen valószinüleg használható lessz.Reméljük a legjobbakat.
már küldtem pár impulzust, nyugodtak legyetek én elintézem a jóidőt, az meg hogy jobbanfüstöl az hogyisvan? jobb olajjal nem kevésbé kéne füstönie? amugy jáj
Hello Hooligánus!
Te mint hozzáértő.Kaptam egy használt Metz rac slicket és az oldalán félkörívesen helyenként vékony repedés látható.Hasonló volt egyszer egy hátsó gumimnál is ami pirelli slick volt de az a gumi akkor már a végét járta.Találkoztál már ilyen dologgal?Egyántalán használható még ez a guma?Esetleg tudok róla fotót csinálni.