hát ha pénteken kezd el esni az eső, az tuti, hogy tökön-szúrkodom magam... bár már nem számít, ennyi macera után félméteres hóban is elmennék vagy az utánalevő hétvégén
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:Motor vásárlása előtt állok és nem tudom hogy milyen fajtát vegyek?
A motort inkább városban használnám(kb.75%-25%),de néha terepeznék is vele.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek az enduróból átalakított supermotoról?Érdemes vele foglalkozni,vagy nem túl jó,és inkább a gyári sm-ek?
Milyen típust ajánlanátok,ami nem túl igényes,és összességében jó?
Szasz Giorgio!
Én most vettem az enyémbe,asszem jól szétnéztem.
Ha öntött kerék érdekel aprópénzért,szólj!(kb 26e a pár felni)
Tárcsám meg pont van eladó
azért fordulnak ki mert nem látnak
a feketét nehezebb észrevenni,mint egy világosabb rikitóbb szint,a motorbol az autós amugy is nagyon nagyon kis felületet lát sajnos
Akkor kezdjek el félni?
Szerintem leszarják az autósok, hogy milyen színű motor elé fordulnak ki. Egyszerűen nem vesznek észre!
Szörnyű, ami Szentendrén történt,
Nyugodjon Békében!
nagyon várom már a Visontai hétvégét
minek aludni már, mindjárt itt a reggel
Lenne egy kérdésem:Motor vásárlása előtt állok és nem tudom hogy milyen fajtát vegyek?
A motort inkább városban használnám(kb.75%-25%),de néha terepeznék is vele.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek az enduróból átalakított supermotoról?Érdemes vele foglalkozni,vagy nem túl jó,és inkább a gyári sm-ek?
Milyen típust ajánlanátok,ami nem túl igényes,és összességében jó?
előre is köszi
Nekem már van
Én most vettem az enyémbe,asszem jól szétnéztem.
Ha öntött kerék érdekel aprópénzért,szólj!(kb 26e a pár felni)
Tárcsám meg pont van eladó
a feketét nehezebb észrevenni,mint egy világosabb rikitóbb szint,a motorbol az autós amugy is nagyon nagyon kis felületet lát sajnos
Szerintem leszarják az autósok, hogy milyen színű motor elé fordulnak ki. Egyszerűen nem vesznek észre!
Szörnyű, ami Szentendrén történt,
Nyugodjon Békében!