Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát ha pénteken kezd el esni az eső, az tuti, hogy tökön-szúrkodom magam... bár már nem számít, ennyi macera után félméteres hóban is elmennék vagy az utánalevő hétvégén
előrejelzések....
elzések szerint folyamatosan melegszik az idő. de csapadékos marad jövőhét hétfőig...hogy utánna mi lesz azt nem tudom.
hát nem, mert akkor nem tudnék elmenni
mennyire várom én is! remélem jó idő lesz. bár ha nem, akkor csúsztatjuk 1 héttel. tudom ez neked nem lenne nagy vigasz!
még mi is most kezdünk vacsizni, azután szundi, mert holnap reggel megyek haza

nagyon várom már a Visontai hétvégét
maradok kicsit!aztán egy kis dvd és szunya!
én csak most jöttem

minek aludni már, mindjárt itt a reggel
na majd 19én este móresre tanítom ezt a lusta népséget! kb én fogok a leghamarabb aludni!
na mindenki megy az ágyikójába?puhány népség!
Szép estét motosok!
csatlakozom az előttem szólóhoz!
DRZ-SM
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem:Motor vásárlása előtt állok és nem tudom hogy milyen fajtát vegyek?
A motort inkább városban használnám(kb.75%-25%),de néha terepeznék is vele.
Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek az enduróból átalakított supermotoról?Érdemes vele foglalkozni,vagy nem túl jó,és inkább a gyári sm-ek?
Milyen típust ajánlanátok,ami nem túl igényes,és összességében jó?

előre is köszi
itt ugyanaz leszámítva hogy szombaton szembe kerekeztem a yardal alig ültem a motardon
Tré a zidő + melózók 1000rel
Sanya mester mi a helyzet felétek?
Adjunk minden autósnak -et!
Nekem már van
Szasz Giorgio!
Én most vettem az enyémbe,asszem jól szétnéztem.
Ha öntött kerék érdekel aprópénzért,szólj!(kb 26e a pár felni)
Tárcsám meg pont van eladó
azért fordulnak ki mert nem látnak
a feketét nehezebb észrevenni,mint egy világosabb rikitóbb szint,a motorbol az autós amugy is nagyon nagyon kis felületet lát sajnos
Akkor kezdjek el félni?
Szerintem leszarják az autósok, hogy milyen színű motor elé fordulnak ki. Egyszerűen nem vesznek észre!
Szörnyű, ami Szentendrén történt,
Nyugodjon Békében!
csörögj ha belefér de ha lehet ne a szezon végére
nem biztos hogy az a baj