Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kicsodaaaaa

Te kis huncut!
hát persze, most tárgyalok Kovi-val!
és a lányok kapnak külön szponzorációt is?
infó zárlat van, ameddig nem 100%
nézünk mi futam nélkül is!
Szió!

Szupi lenne! Ha van kedved irogatni, itt a mail címem: foxymoto@vipmail.hu
Kakucs?
Én ott leszek az bizti! Nagyon várom már...............
www.supermot.hu Itt megtalálsz mindent.
Remélem még az idei évet kibírják. Mire végre elszántam magam, hogy indulok, addigra nem lesz itthon supermoto....................... nagyon gáz!

Én már jelentkezem is a kirándulásra!
Lányok a legtöbbet a MOTO A GO-GO rendezvényeken tehettek a sportért! A 2dik rendezvény helyszíne tisztázódni látszik, és remélem annak nagyobb marketinget tudunk majd adni. De ne rohanjunk előre az időben! 20dikára összpontosítsatok!
de én is akarnék indulni vmi kategóriába Kakucson
Bizony-bizony eldöntöttem, hogy felhívom a csajszik figyelmét a supermotora !
Valamikor majd próbálok összehozni egy talit Sanyával és akkor kifaggatom mindenről utánna irány a megvalósítás!
Szia!

Köszike . Tényleg jó lenne egy közös csajos motorozás........a fiúk meg csak nézzenek
Én meg beszélek ma Adorján Zolikával, bár őaz idén nem megy sehol semmivel, azért lehet kinéz erre a kis lepényevő versenyre, neki nincs már mit veszteni ,már tavaly összerugták kágyéékkal !
Ha meg lesz tartva, nem tudom honnan szed az öreg annyi indulót, hogy végigvigye a bajnokságot.
Örömmel olvasom, hogy Zóka is megy Visontára.
Kíváncsi vagyok a szakágvezetés mikor küld ki körlevelet, amiben "tiltott versennyé" nyilvánítja ezt a baráti találkozót. Licenc megvonással fenyegetve minden Mams indulót... Történt pár ilyen tavaly...
Más: Az Ausztriai VB futamara nem szervezünk egy topic kirándulást, már csak azért mert én tuti megyek, meg olvastam még páran írták itt-ott!?
micsoda? ? ? ? ? ? ? kéééérek infot énisénis .
WÁÓ
na az királyság, majd jót nevet rajtam
Na meek aludni szassz.

Neörülj 19.én találkozunk
prestige kategóriában megy az OB-n 100-as rajtszámmal, jelen pillnatban Kawasakival.
Most vagy én leszek it a tevenyereggyártó tudatlan román, vagy ki-Ő ?
Én nemtudom hogy ki .
ma érdeklődött egy közvetítőn keresztűl Zóka Attila!
de senki sem vendég.. értemén