Lányok a legtöbbet a MOTO A GO-GO rendezvényeken tehettek a sportért! A 2dik rendezvény helyszíne tisztázódni látszik, és remélem annak nagyobb marketinget tudunk majd adni. De ne rohanjunk előre az időben! 20dikára összpontosítsatok!
Bizony-bizony eldöntöttem, hogy felhívom a csajszik figyelmét a supermotora !
Valamikor majd próbálok összehozni egy talit Sanyával és akkor kifaggatom mindenről utánna irány a megvalósítás!
Én meg beszélek ma Adorján Zolikával, bár őaz idén nem megy sehol semmivel, azért lehet kinéz erre a kis lepényevő versenyre, neki nincs már mit veszteni ,már tavaly összerugták kágyéékkal !
Ha meg lesz tartva, nem tudom honnan szed az öreg annyi indulót, hogy végigvigye a bajnokságot.
Örömmel olvasom, hogy Zóka is megy Visontára.
Kíváncsi vagyok a szakágvezetés mikor küld ki körlevelet, amiben "tiltott versennyé" nyilvánítja ezt a baráti találkozót. Licenc megvonással fenyegetve minden Mams indulót... Történt pár ilyen tavaly...
Más: Az Ausztriai VB futamara nem szervezünk egy topic kirándulást, már csak azért mert én tuti megyek, meg olvastam még páran írták itt-ott!?
Te kis huncut!
Szupi lenne! Ha van kedved irogatni, itt a mail címem: foxymoto@vipmail.hu
Én már jelentkezem is a kirándulásra!
Valamikor majd próbálok összehozni egy talit Sanyával és akkor kifaggatom mindenről utánna irány a megvalósítás!
Köszike . Tényleg jó lenne egy közös csajos motorozás........a fiúk meg csak nézzenek
Örömmel olvasom, hogy Zóka is megy Visontára.
Kíváncsi vagyok a szakágvezetés mikor küld ki körlevelet, amiben "tiltott versennyé" nyilvánítja ezt a baráti találkozót. Licenc megvonással fenyegetve minden Mams indulót... Történt pár ilyen tavaly...
Más: Az Ausztriai VB futamara nem szervezünk egy topic kirándulást, már csak azért mert én tuti megyek, meg olvastam még páran írták itt-ott!?
Van kraft.
na az királyság, majd jót nevet rajtam
Na meek aludni szassz.
Neörülj 19.én találkozunk
Én nemtudom hogy ki .