jó lesz az bazze.legyen már 20.a kiakarom próbálni az új gumikat kéne majd csinálni olyan képet is,hogy célegyenesben elindul mindenki aztán kapkodjuk kerékre a paripákat
rooftop kolléga, offroad-szakasszal nem bővül véletlenül a pálya 20-ára?
csak mert így 1 picit rövidnek tűnik, hogy sinyóval ilyen hamar végighasítanak rajta.
Szia Andi! Örömmel vesszük a csatlakozásod! Esetleg az április 19-20dikai rendezvényre is eljöhetnél. Ha szeretnél tájékoztatót kapni, akkor írj nekem mailt a lukacs pont pap kukac hasznosholmik pont eu címre.
Mint nagyon kezdő motoros szeretnék csatlakozni hozzátok. Tavaly óta egy DZ-Z 400 SM boldog tulajdonosa vagyok. Kisebb nagyobb bénázások ellenére még nem csaptak el és jelenleg még egyben vagyok. Nagy előnye van annak, hogy egyedül motorozok............nem látja senki, hogy mennyire "jó" vagyok
Egyszer kaptam egy akkora pofont hajnal 3 körül,hogy még másnap du is látszott fülemtől az orromig.
Olyan kemény voltam,hogy visszaszóltam.Na ezért.Azóta is röhögünk rajta
Hát apám te oszt nem pihensz.Szervezkedsz
Kaja,meg minden.De csalódnom kell.Benzinkutat még nem építtettél oda Ne égessél má
Mondtam,szo estére viszek egy kicsi grillt.Húst még kevesebbet.De olyan illat lesz,héjj
Aki akar csatlakozhat!
utána 5 mp-cel is egy kép, azon meg 8-10-en kaparásszák össze egymás alól a vasat