Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én 2 év 125 EXC után ültem fel a 625-ösre (EXC előtt volt minimális - 2000 km körüli - MZ-zés)...még élek
Én félnaposat vettem, az 3000 Ft.
Ahogy a Slash-t ábrázoló képet nézem,jól kihúztátok...
Amúgy mennyi is volt a pályabérlés
szerintem meg a szélső!
szerintem a középső
ezzel a képpel kívánok mindenkinek jó éjszakát, a képen a balástyai-rém látható. ki-ki döntse el magában, hogy melyikőnk is az!
Én is. Sziasztok.
vanneki péncélja is meg protektes kesztyűje is
Negyon vagesz
Cakát
takarékra rakom magam
amugy volt ma nálunk a kisunokatesóm, igazi super-quados lessz belőle
ja
á neem csak hát na ahogy kihoztam a boltból a szélén még ijen sikamlós geci volt
Láttam az árnyékból, meg hallottam, hogy idegen motorhang van mögöttem; elengedtem, csak az nem jött le, hogy ketten vannak...
Á ugysem lessz ebből semmi szerintem , hanem majd valami "normális" 450es gépezet(husaberget szeretnék) a nyáron vagy a 620 sc amit kinéztem
miért vagyi új slick volt rajta, hiszem
Az én új első gumimat rooftoppal a híd alatt sóderral dörgöltük meg vagy 5 percig. Csak Gyöngyösön csusszant meg egyszer-kétszer, máskor nem. Jó módszernek tartom.
kb ekkor 5 km volt a gumiban

még a papirmaradványok rajtavannak amik a matricából maradtak...
Ezt az információt pont jókor tusom meg.

De azért köszi
első 150km-en nem kellene rángatni a gázt új gumival, vagy első használat előtt, homokkal, vagy sóderrel át kell erőteljesen dörzsölni!
Na az még durvább,a terepen egy ilyen ,nekem elhiheted...de nekem a bab is hús, vehecc tőllem F12es vadászbombázót is
kiabálni szoktak pályán?
Miért hülyeség amugy a visszapillantó ?
csak kérdem mert hülye vagyok az ijenhez , sose pályáztam még..
nekem is volt tegnap meglepődés
Ott volt a smiley, ne értsd félre, ezzel a hónalj alól kibújással viccelődtünk délután...
pont ezen agyaltam ma, hogy még csillogós volt a gumi és lehet hogy az hajintott el...
motoroztam már 450es bergel( a szaniéval) meg apám crb-600 asával wr450essel.. meg ezzelazzl..