Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

meg az új gumiról csak le kellene koptatni a formaleválasztó spray-t nem de
felugrottam és mentem tovább. semmi meglepődés
csak az volt furcsa hogy ugyanez kroisszgumival nem történt volna meg..
Nem is látszik, hogy bajuszom van. (10410-es szólás a 417-es oldalon :-) )
először valahogy próbálj ki egy 250est szerintem. az is rakétasegg érzés,terepen meg főleg!
hát 125(160) 2t után egy 450es 4t az elfogadható lépés 12év motorzás után? 10 év simson meg 2 év 125cc ? vagy ez hülyeség?
de legalább nem evett sokat...majd legközelebb óvatosabban kezdj,menj lassan míg bemelegszik a dumi és utána lehet gyorsítani de, ésszel ám
uhh nekem is nyúlik a nyakam meg a kezem kigyorsításkor.
Már bocsi tény hogy nem vagyok nagy motoros, de az ami akkor történt az egy " véletlen" volt.
Egyébként eddig nagyrészt terepen motoroztam-endúróztam és ha vennék cr500at pár hónapra kipróbálni akkor csak krosszt.
Am az első képenn lévő cr nek minek a hátsó villája lehet benn?hm
elszaladt a "ménes" nem kéne erőltetni a cr500at
Végig kell járni a szamárlétrát mert meg fox ni
nem volt egészen 20 méter, kicsit kevesebb..
én most is kiabáltam neked, de gyorsabban mentél el mint a hangsebesség!
na ezt megkaptam rendesen.
1 ik haver is most vett 1 500 as cr-t!
de sajna be is állt neki vmi váltó gondja lessz azt mondta:(:(
Meg sem találnának mert beba*na az aszfalt alá ...mi is volt az sm gépeddel az első 20m-ben,és nem is valami ménes gyár aszem
...én nem szánom annak,csak jelzek,hogy jövök mert csatában voltunk épp rám is kiabáltak már sok gyakorlás és majd ti kajabáltok
Slash_ ne a fotóst nézd, hanem a pályát!
csak azért is kiváncsiságból kipróbálnám
Lehet az lenne az utols motorozásom
Szerintem elég, amit megcsináltál.
Számomra már egy SX250 is az(tapasztalás).Akkó ez
Köszi hogy megírtad.Végigcsináljam,vagy elég ami az adatlapomon van(az összes kép)
mér mondja mindenki hogy anyyira idegbeteg motor? Tényleg enyyire kezelhetetlen?
jó sokan voltunk és elegen is ...még nem voltam soha olyan gyors,hogy a reflektorom engem világított volna meg
Sanya. Utálom, mikor rám kiabálsz, és a hónom alatt kibújva előzöl jobbról. Ez megalázó. :-)