Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó volt látni titeket!
Benne volt a boogie a lábamba nekem is
De baszhatom...
Ez is ott vóttt
Csipet-csapat
Nem ,jött Egérbe.
És Foxy onnan még hazakawart
Biztos még motorozik,már álmában
Már rég nincs itt :-)
HOVÁ TŰNT ROFTOP?
Én használtban 80-ért láttam. Állítólag többféle is van, ez nem tudom, melyik volt.
Ezt nem tom körűl kell ni a pijjacon hát ha van hasznyált vkinek
Akciosan mennyiért lehet beszerezni egy hoppingot?Szerintem az lc-4-hez nem ártana, vagy drasztikusan vissza kell dobálni+persze nagyobb tempoval beengedni a kanyarba.
Hát nem fog motorozni helyetted ...segg ít egy picit de ha nem ez köbcenti bommbávalmennék akkor nemigazán kellene,mert ennek olyan motorféke van mint egy tanknak...a 450 yamimba nem volt...ki kell probálni és te érzed,hogy segg ít vagy pi**ját
Te, én is meg akartam fagyni hazafelé...
Paszki, pedig mind azt hittük, hogy a bumi nem tapadt :-)
Azért jó tudni, hogy nem csak én szeszelek itten :-)
Te Sanya!Ez az Anti-Hopping mennyire könnyíti meg az ember dolgát?Mert.hogy nem hülyeség abban biztos vagyok!
Sok faszi megirígyelhetné a kitartását
Szia, én voltam a bajuszos fószer :-) Nem vagyok a Foxy spanja, ahogy már jelezte, kívül vagyok a korhatáron :-)
Egyébként alig értettem, mit mondtál, és mivel a rendszám nélküli motoroddal minduntalan utolértél, azt hittem, beszólsz éppen :-) Az egykerék meg valóban nem megy eléggé...
Egyébként milyen motorod van? Már reggel is figyeltelek, csak akkor autóval voltam, és nem tudtalak utolérni; segédmotornak gyorsan ment...
úgylegyen...tavaly is párszor hátát de, rendes volt mert kirakták neki a kék zászlót és elengedett...
Szegény Foxy is meg volt fagyva rendesen!
6-után jöttünk el már rendesen sötétedett.Volt is hideg hazáig!
jók a fotósok...meddig voltatok még
Biztos még a kádban űlt mikor kihúzzták a dugót
Lapozz vissza vannak rolad fotók!
Na itt a Sanya!Ugy elment fürdeni,hogy vissza sem talál!