A fenébe, hogy rólam egy képet sem küldtök be. :-)
Sanya, adj már tanácsot. Vettem én a télen a 640SMC-re egy dupla Akra dobot. Ezt felszereltük, de máshoz nem nyúltunk, nincs a motor hozzáigazítva a dobokhoz. Hová vigyem, ahol értenek ehhez jól, és hajlandók is megcsinálni annak ellenére, hogy a dobokat nem náluk vettem meg?
SMLacának szimpla Akrája van, más paramétereiben megegyezik a két motor (az övé még a kockalámpás modell, de a motor és az áttételezésünk ugyanaz); neki kettesben simán kapkodja fel az elejét, szemmel láthatóan erősebb, mint az enyém.
Úgy gondolom, ez a megfelelő beállítás (hiánya) miatt lehet,
Egy másik mondat az útmutatóból (új motor vásárlásakor első teendők):
"Célszerű egy üres parkolóhelyet vagy egy könnyű terepet keresni a motorkerékpár megismeréséhez, mielőtt nagyobb útra vállalkozna. Próbáljon minél lassabban haladva, állva motorozni, hogy minél jobban érezze motorja tulajdonságait."
Miért állva? Látom, hogy mások néha állva nyomják, de azt hittem, ennek semmi értelme. Miért jó állva menni az első métereket egy tök új motobájkkal?
Hm. Most kaptam SMLacától egy használati útmutatót a kismotorhoz. Abban szerepel a következő mondat: "A vész-leállító kapcsolóra veszélyhelyzetben lehet szükség, a motor normál leállításához ne használja." Na most én mindig ezzel szoktam leállítani. Rémlik, mint ha lett volna már erről szó itt a fórumon. Miben maradtatok akkor ebben a kérdésben?
Rooftop, a tegnapi képeket össze lehetne nyomni egy zipbe és a hasznosholmikra ftp-vel feltölteni. Onnan mindenki levehetné az egész pakkot eredetiben, akit érdekel.
nehogy visszavegyél!csak ésszel kell menni! SANYA elmondta nekem a nagy titkokat, és negyed akkora kigyorsításokkal is sokkal gyorsabb voltam mint előtte.
Sanya, adj már tanácsot. Vettem én a télen a 640SMC-re egy dupla Akra dobot. Ezt felszereltük, de máshoz nem nyúltunk, nincs a motor hozzáigazítva a dobokhoz. Hová vigyem, ahol értenek ehhez jól, és hajlandók is megcsinálni annak ellenére, hogy a dobokat nem náluk vettem meg?
SMLacának szimpla Akrája van, más paramétereiben megegyezik a két motor (az övé még a kockalámpás modell, de a motor és az áttételezésünk ugyanaz); neki kettesben simán kapkodja fel az elejét, szemmel láthatóan erősebb, mint az enyém.
Úgy gondolom, ez a megfelelő beállítás (hiánya) miatt lehet,