Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

TB-t fizeted rendesen?
nem is rossz az! csak általában te voltál a feje és a farka is!még magadat is megelőznéd, ha ez lehetséges lenne
Volt olyan is a pályán mikor körbe ért az esem kígyó
nagyon mozgatja a fantáziámat egy CR "idegbetegeknekvaló" 500 supermoto
legalább érzed hogy élsz!nekem is vannak gondok, sorolni is nehéz lenne.de annyira nem izgat a dolog.mondjuk a tavalyi bokasérülés elég gonosz volt
a kergetősdi!
az a helyzet, hogy a földnél még senki nem esett tovább! és még senki nem maradt fent!
1x sajna mindenki vissza vesz a lendületből...mondom dokinak itt fájmeg ott,meg ott,mit tegyek...erre ő ne mozogjon mert már a maga álapotában ez káros
hát ezen a szinten ez érthető
addig jó ameddig nem tudod..(Sürgősségi Balaseti Osztály.mi törzsvendégek vagyunk! )
Mijaza SBO?
hát mind2 srácnak volt már komoly kalandja az SBO-n , nem 1 nem 2
nem is tud bringázni csak lóg le a tetőröl
ezek nem én vagyok,de hát igen....
Tudod,hogy van ez,fiatalság bolondság ...ők is a mai béemiksz divatot és követik is,meg mégnincsenek is annyi sebész dokival jóban
Te mit csinálsz? a tetőn biciklizel?
meg ilyenek...
ilyen dolgok történnek manapság a hazai bmxben!
énmár a főoldalon is tam
Ez már SMLaca képén is látszott... Kár érte pedig, azt hittem, végre lesz egy kép, amit mutogathatok a csajoknak :-)
Kicsit hosszú volt a fürgyés,már vízköves a hátad
ez így okés, ha majd mindegyiket megszerkesztettem. amugy meg nem sok lett jó!kevés volt már a fény "este"
nem versenyeztem. még a bmxet sem vittem fel, nehogy kísértésbe essek!nagyon kemény volt a verseny. a kiállítás meg nagyon gyenge!
Rá gondoltam,ő hiányolta magát.Téged megismerlek a FOX-ról
Jah, ott van.