NAGYON FASZA
10 perce hivott apám hogy vigyek má neki egy csavarhuzót mert kell mindegy nem az a lényeg...
Beröffentem az ujdonsült supermotomat mondom levágtatok...
Kifordulok a kapunk odaveremneki aszfalton kitolja keresztbe mondom GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
próbálom visszahozni de már késő volt
kicsúszott a gép alólam dobott pár szikrát de szerencséle nem lett baja mert nem engettem el és inkább csusztattam kicsit magamon
ugyebár a a friss gyöngyházmetál festés..
hát ez fantasztikus
tanulság:
ollé!meg volt a nagy pályázás. kicsivel több mint 100km-ert mentem a pályán.szenzációs dolog volt Sanyát látni élőben.valahogy más dimenziókban motorozik mint a hétköznapi ember. Zóka Ati gépét én működés közben láttam múlt hétvégén. tényleg nagyon szép, de szerintem Sanya gépe morcosabb.
10 perce hivott apám hogy vigyek má neki egy csavarhuzót mert kell mindegy nem az a lényeg...
Beröffentem az ujdonsült supermotomat mondom levágtatok...
Kifordulok a kapunk odaveremneki aszfalton kitolja keresztbe mondom GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
próbálom visszahozni de már késő volt
kicsúszott a gép alólam dobott pár szikrát de szerencséle nem lett baja mert nem engettem el és inkább csusztattam kicsit magamon
ugyebár a a friss gyöngyházmetál festés..
hát ez fantasztikus
tanulság:
A HÁTSÓ GUMIM EGY KALAP SZAR
DE az nagyon más........
Milyen volt?
Nagon sajnálom hogy nem tudtam menni de majd bepótolom ha lesz még ilyen esemény
na az nem lehet egyszerű
de olcsóban meg enméri meg nekem
legalább van üzleti érzéked
nem hagyod átbaszatni magad
Már alig várom, hogy bemutassák belőle az sm verziót
El volt törve de meg van csinálva faszául
nekem attól még jó
meg picit rozsdásak a csavarok
4 ezer?
ÁÁÁÁ
nagyon durva a 70fokos blokk a 09es Bergben
NAGYON NAGYON ÁLLAT LESSZ !
képeken nézd meg
És mond ejgy árat
Még nem töltöttem ki az adatlapot, képet meg nem tudok most feltöltenin de majd pótolom