Rászánom én azt a pénzt, nem akarom piszkálni, mert csak el*om, tudom. Pest még belefér, majd megpróbálom leszervezni, hogy odamegyek és csinálja meg akkor. Ott hagyni nem szeretném, mert akkor megint menni kell...
XIV.ker.BP.Gvadányi út ...nem kell de a tutit csak így lehet pontosan kihozni belőle...vagy a tűt rakd feljebb eggyel és rakj be 5ttel nagyobb főfúvókát..ez is jó de nem biztos,hogy optimális a jelen esetben
Kösz szépen a tanácsot, holnap felhívom. Hol van ő, melyik városban? Mert én Egerben... Ehhez a beállításhoz fékpad kell? :-O
(Mondjuk én hülye vagyok ezekhez.)
Háj ! Ugy emlékszem tizenötpernegyvenkettő jelenleg, van viszont egy tizenhármas kislánckerekem, csak ha felrakom ,már ki kell venni a láncból! Azzal tutigyorsan leforogja a gangokat! A végét meg nem is nagyon nézem, mert picik a számok és rossz a szemem , meg keréken amúgy is mindig sokkal kevesebbet mutat.
A utcai kötömöt nem nagyon vágom,van egy srác az enduró topikban ő Kenny Vágja ezeket csak most ki ment melózni a királynő szigetére és nem tom mikor jön haza...fékpadon kellene ezt meg ni és ez a Szilágyi Zolinál van,10rúgó egy vizit és szerintem be is állítaná a gépedet
száma:06-204-664-881
Zrider Zoli!
Milyen áttétel van a SM-eden?
Zenyémen(mikor még volt kerekem) talán 17/41 volt,így ment 142-t.Rövidíteni akarom,hogy picit combosabb legyen.Vélemény
Na ha valaki megmondja hogyan kell közkinccsé tenni a képeket,nem gyógyítom ide a topicba.De érthetően ám,mert a copy/paste-n túl már csak kamillázok Közel 100 mega
Ti láttok a zadatlapomon valami galériát?
(Mondjuk én hülye vagyok ezekhez.)
száma:06-204-664-881
Milyen áttétel van a SM-eden?
Zenyémen(mikor még volt kerekem) talán 17/41 volt,így ment 142-t.Rövidíteni akarom,hogy picit combosabb legyen.Vélemény
Itt nem szik de,sírtam is
Na ha valaki megmondja hogyan kell közkinccsé tenni a képeket,nem gyógyítom ide a topicba.De érthetően ám,mert a copy/paste-n túl már csak kamillázok Közel 100 mega
Sanyát mindenki lehagyta
Jól nyomattad azt a téli stílust