Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

okay!keresni foglak!
203345444 ,de már indulok 2 haverért, mert sose érünk oda!
ne tervezgessél csak, nem vagy Te mérnök (vagy mégis?) induljál meg Gyöngyös felé!nem kell a kifogás!
délután mikorra?mert akkor kinézek én is, ha más nem akkor autóval. amugy most itt nálunk nem esik,de eléggé hideg van. ide küld már el a telefonszámodat és értekezzünk! info@hasznosholmik.eu
Tudtam ,mert rajta van az ügyfélkártyámon is! Megyek mindenképp délutánra, most mibajom lehet
Eladó,ha te is akarsz...ez a ,D"terv
Minden 7vége baszaxik...húzzd ki a dugót,majd legközelebb rápiritassz
de jól megy!
a francba!pedig én már felszívtam magamat!
a ,c" terv is megbukott,megyek csévre crossolni
csak saját felelősségre, mert semmit nem tudok garantálni! itt a tulaj száma és neve: Kiss Zoltán 70/6143536 hívd fel előtte
hát nem lesz gyöngyös...dömsödre megyünk ott nem esett tegnap óta
koszi !valamelyikre ki kell mennem szaktekinteni ugyis ahol melozok onnan visszik tobbnyire a supermoto gumikat stb:Dmajd ellvitetem magam
Márc.23.tököl, márc.30.nyírád
az nem gond minden megoldthato most nem tudtam haza menni majd majus de ugy hallotam eppult egy supermoto palya.kerdes most mikorlesz elso supermoto verseny itthon?mindig azt latom meg nem biztos az idopont ki irast?
Jó ,akko keresek még vkit és délfelé odaérek
Jó jövünk, ...de nagy a család vagyunk vagy huszan
egyszer Svedbe is ellnezhetnetek ahol en lakom minden szerdan motoros napok vanak a tengerparton meg verseny verdak stb utana meg nagy bulik gyorsulasok stb finomsag es hoza a szoke nezok
most beszéltem a pálya tulajjal, azt mondta, hogy a pálya szárad, de vannak még vizes foltok.
Hát nemtom , megpróbálkozzak Kkeméttel? az mégnyugatabbra van. De mig érek oda? 200km . Ha javulna egy kicsit az idöjárkálás inkább mennék Visontára ,még ha csak délutánra is: Firkálj már ha kisüt egy picit a nap!
Mi is tervezzük ma a visi pályát...csak még vacci lálunk
yo reggelt
Van benne minta de,tudunk még vágn bele ha kell
Csőváz.Nem vagyok biztos benne,hogy ma még elő lehet venni a vasat, mert itt is esik.Legalább egy karikát szerettem volna menni a hétvégén!
Ugy nézem az idöképen , ma inkább Visontára kell menni, mer a Nyirségben még esik és estig se szárad fel! Ha találok legalább 1 utitársat, ugy összekapom magam és megyek!