Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó reggelt!

Eladó 2002-es gyári KTM Supermoto szett, BEHR felnik 3,5/5 coll méretben, újszerű állapotú Bridgestone Supermoto gumikkal, féktárcsákkal, lánckerékkel, nem 100%-os esztétikai állapotban (matt felnik, küllőkön itt-ott felületi rozsda). Alku nélküli ára: 160eFt. Tel: 20/3508433

Uitt. eladó 2002-es KTM 625SC Supermoto, magyarországi, szép gyári állapotban sürgősen. Ára: 950eFt
Megvan vágva?Rendőr megb*sz érte nagyon?
mostanában b*zibbak
fu há nemtom
mikor mentek,ha mentek?délutánra?még le akarom cserélni az olajat,meg le akarom cserélni a láncot,meg át kell rakni az sm szettet,meg kitakarítani a légszűrőt.
és még este lehet megyek vissza Debrecenbe,akkor meg még haza kell jönni,össze kell pakolni.
és azért nekem is majd egy órányira van.hmmmmmm
http://www.met.hu/omsz.php?alm...
és ebből ha meg lesz még valami,végképp szabotázs :(
Itt 2 óta nem...ja csergek
pláza sux! most mennem kell
jó8 mindenkinek.
Ennyire hogy lehet beletemetkezni a munkába,hogy telefonálni sincs idő?
Most jöttem a plázából. Lehetne egy kis hangversenyt rendezni a parkolóban!
igen el volt úszva melóval, holnap meg az anyósához megy és ezért nem tud jönni mociznni, ha esetleg mi tudunk.
jo estét!Feri barátunkról van már életjeled?
nemtudod hogy itt mijen idő van nincs kedvem kimenni megnézni... pedig één még ma motorozok ..
hát milyen lenne? szakad az eső.ha esetleg holnap jössz, akkor megtennéd hogy felhívsz?
ezt kajak nem értelek :D:D
Hol lax csikkánó...lábon shaumar
Milyen a zidő arra ..holnap menne pár haver,meg talán-talán én is...te
oksa,mind1 akkor...marad a fotelcrossolás..
mind1...majd hétfn elmegyek vagy valami
na legyetek jók,tiplizek
csaooo
francba észrevetted a türröt?! 15dikén gokartland?
...szép a szobád...miért tekerted el a képet
kössétek utánna
Ha crossolok akkor valami környék beli pályát lesek meg,vagy max csév...de a totoyába amúgy is csak egy motor fér el sajna
hát ez az idő elszomorító SM helyett elmentem egy kicsit a másik 2kerekű sportot űzni. ez lett belőle.....valaki odaragasztotta a hátsókerekemet a falhoz
értem
ha esetleg crossozni mész,nem tudnál elszállítani engem is?
mert én kibaszottúl mennék,de nemtok senkivel
Kicsit bizonytalan vagyok vagy még sem ..még nem tom,majd reggel kiderűl remélem,mert ma már eleget borúlt
Egyik shékből bele esett a másik shékbe majd kimászott és aszonta:wazze kétshégkbe estem
ha tudnám hogy most mit irtál....
szja nye znájet