Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mért a légy az hogy csinál?
vagy most ezzel mit akartál mondani
CSőő Sanya
Holnap sm vagy cross?
De ettől ne csinálj úgy mint a légy a Mekiben...semmi gáz,én is raktam már 170est a felnimre és vékonyabb lett mint a 165ös...kicsit idegesebben lehetett döntögetni,hogy ívesebbedés miatt
A metz és a mich 160 meg amúgy is vastagabb mint a dunlop 165 nem tom miért de ez van
öt pénz
jaja pontosan, nekem is másképp ál egy picit a 140es guma a kisfelnin de szerintem még jobb is
na menyi az az ócsó?
Rámegy azzal nincs baj csak megválltozik az íve kicsikét
előre az ponyt jó ha pályázól mert tapad mint a tépőzár 115/70-17 ocsóét
Nekem a 4.25-ös felnin volt 150/60-as! (gyárilag!) Úgyhogy neked is jó a 160-as a 4.50-es felnire!
én?
Mire? 115? az mijen méret nekem elöl van 110/100 asszem
hátul meg 140es mindakettő új , szerintem összetévesztessz valakivel vagy én halucinálok
Hy!
Nem te kerestél 115ös gumát mert van slick dunlop
De akkor nem tökölödünk
MIvel nem az én bizniszem ,nem szeretném elqrni a másét , ha megcsörgetsz visszahivlak és telóba elmondom szivesen : 20 3345444. Vagy ha vmelyik hétvégén megyünk visontára ,kakucsra, lacházára, viszek egy kisebb választékot 110, 120,140, 150,160, 17-es méretben!
hali,milyen áron intézed azokat a gumikat?
Hali G G! Én mikor ilyen felnigondom volt egy pár Mito-felnit vettem ,hozzávaló brembo -fékcuccokkal. Kicsit használt slicket meg más E-betüs puha sportgumát tudok intézni neked diszkontba onnan ahol én is veszem.
az én felnim szerintem nagyon keskeny (nemtom hány colos)
de a 140es simán rácuppant szerintem neked a 160 nem akadály
szóval erre ment rá a 140es:
Haller!
Újabb kérdés skacok!4.5-ös felnin már jól áll a 160-as gumi?Vagy lehet valahol 150-es slick-et is szerezni?
A vaterával meg kivan a szom.
Amint elkezdtem kérdezni leendő felnijeimről,eltűnt minden.2 garnitúra is.Ha nem akarja eladni,minek hirdeti,he?Buzija.
Rendben!
oké.Köszi!A részleteket majd meg beszéljük mert nem nekem kéne hanem egy haveromnak.
Az attól függ milyet szeretnél (anyag , forma)38-55e.-ft.-ig.Rendszert szerintem nem érdemes cserélni, hacsak nem sérült.
Hááát...valahol már láttam
aham.És ügye te csinálsz kipufogókat?Egy xt 125 ösre mennyi lenne egy új dob vagy egy teljes rendszer?
helo motard44 ismerős a ruha?
Cserébe jött a 450-es helyett, azután beszámolták az apriliába.
Hali!
Az sx miért csak pár napig volt meg?