Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem minden összejött a hétvégén! elindult az üzlet honlapja, (www.hasznosholmik.eu) iszonyatosat bmxeztünk szombaton, vasárnap sikerült kicsit Zókával "kergetőzni", Zriderrel inkább kergetőztünk, a MOTOGP rajtjára értem éppen haza! GOOD WEEKEND! Kívánom, hogy senkinek ne legyen ennél rosszabb soha!
Kafa a rucci ...vigyázz rá,ne dedikálj vele az aszfaltra!
Én kb 3kor tippliztem
Kb. fél 4 körül értünk oda, csak nézelődtünk 1 kicsit a rajtgép feljárójánál.
köszi és jó áron is volt....
annyi kurva kép van itthon hogy az valami kegyetlen...utálom őket
ez egy gyöngyszem
Jó ez a cucc ....
Lakk és bőr ez a mai trendi....nem adtok el egy Mona Lisát
De volt ott egy ilyen is ,a tesóm ment a berggel
én most néztem végig a 32körös x-games - supermoto versenyt
Mikor voltál ...ezzel voltam
bravó ...majd jövő 7végén bepótoljuk!
Stét mindenkinek! Kellet már nagyon ez a kis Visontázás + most ez a kis motogp nézés ,csak azt sajnálom hogy nem értünk előbb, tudtam volna a Zóka mögött menni egy kicsikét ! Rooftop komának még ez is összejött! Najó nem vok irigy kutya, jóvót igy is ! Slash! a lézerfény a Janó-spanom motorját disziti, Debibe csináltatta vmi bagatellért, megkérdezem Neked, mibe fájna KTM logóval! DE legjobb ha 15.-én eljössz és addig biztosan el is készül! Ha legalább igy tartaná magát az idö ,mint ma, szombaton is felnéznénk Visontára lehetőleg korábban ,és mennénk pár jó karikát közösen!
Szia ZRider.

Szeretnék én is ilyen szép csíkot a felnire, hol vettétek és mennyiért? Krómozottra is illik az ilyen?
Sanya72
Mivel voltál cséven mert Berg-est és 72-est sem láttunk?
végre meg van a rucim
a lézer kerekű DR-Z
a gépek.
a képet meg elfelejtettem beszúrni!
az Alakulat!
arany apám!aki kihagyta a mai gokartland-os csapatást az sajnálhatja!nagyon komolyra sikeredett a dolog, annak ellenére, hogy az elején kicsit nyálkás volt a pálya.
drift Sm magazin
ELADÓ 640ES LC4 2004 ÉVJÁRAT JÓ ÁRRON ELADÓ