nekem minden összejött a hétvégén! elindult az üzlet honlapja, (www.hasznosholmik.eu) iszonyatosat bmxeztünk szombaton, vasárnap sikerült kicsit Zókával "kergetőzni", Zriderrel inkább kergetőztünk, a MOTOGP rajtjára értem éppen haza! GOOD WEEKEND! Kívánom, hogy senkinek ne legyen ennél rosszabb soha!
Stét mindenkinek! Kellet már nagyon ez a kis Visontázás + most ez a kis motogp nézés ,csak azt sajnálom hogy nem értünk előbb, tudtam volna a Zóka mögött menni egy kicsikét ! Rooftop komának még ez is összejött! Najó nem vok irigy kutya, jóvót igy is ! Slash! a lézerfény a Janó-spanom motorját disziti, Debibe csináltatta vmi bagatellért, megkérdezem Neked, mibe fájna KTM logóval! DE legjobb ha 15.-én eljössz és addig biztosan el is készül! Ha legalább igy tartaná magát az idö ,mint ma, szombaton is felnéznénk Visontára lehetőleg korábban ,és mennénk pár jó karikát közösen!
arany apám!aki kihagyta a mai gokartland-os csapatást az sajnálhatja!nagyon komolyra sikeredett a dolog, annak ellenére, hogy az elején kicsit nyálkás volt a pálya.
Szeretnék én is ilyen szép csíkot a felnire, hol vettétek és mennyiért? Krómozottra is illik az ilyen?
Mivel voltál cséven mert Berg-est és 72-est sem láttunk?