Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KTM-et ajánlom!
én benne vagyok
nekem,mint nézőnek tetszett az a pálya
1500 Ft
vele szoktál krosszozni is? jól nyomod, meg a motor is szép! mióta nyomod?:)
Husaberget
Sziasztok!

Milyen SuperMotot ajánlanátok? Megbízhatóság,teljesítmény, stb szerint.. :) köszi
vettem
kicsit hideg van de az út száraz
Pesti ezt elfelejtettem
Amúgy felétek mien idő van?
Motorozható?
Na leépek most!
További szép napot!
Győrbe az Autóplázába ingyenes, Pestre meg olyan 2000 ezer körül van! (általában)
Lamppe meik kiállításra? Győri vagy a Pesti ?
Helló!
Valaki meg tudná mondani mennyibe fog kerülni a motorkiállításra a jegy?
ejjj Sanya! Karcoltam neked iwiw-en!
ha a továbbiakban láttok valami jót,amit szeretnétek megvásárolni, azt nyugodtan tetessétek el, mert szinte mindenki így jár, akinek megtatszik valami. de azért megnézem mit tehetek az ügyben, ugyanis egy közeli barátom tetette el,hogy a jövő héten megveszi. ha gondoljátok holnap ugorjatok be és addig megbeszélem vele, hogy lemond-e róla!
ajj jajj az atléta ma délután elment! de hoztam sok új női cuccot, meg iszonyat motoros kesztyűket...
vltam ma a foxosboltba bnőmmel és kinézett a kiscsajszim magának egy polot, mint egy atléta olyan és krosszmotoros:D asszem 7e ft, vigyázzrá elnefvigyék mert megszeretném venni neki:)
Oké zsoké
A haveromék tervezik hogy ismét ott tartják a robogós találkozojukat mint tavaly, említettem neki hogy mennénk azt mondta hogy nem probléma.
Hát szerintem mehet a bu lee tTudsz intézkedni Lházán az zsír
Ezügyben lehet hogy tudok intézkedni, igaz nem versenyt de 2 napos ottalvós bulizós supermotozásra esetleg lenne igény?
Kár Kár
hello. tud mondani valaki déldunántúlon pályát, ahol egy teljesen kezdőnek van lehetősége kitanulni ennek a stílusnak a csínját-bínját? versenyezni nem akarok, csak az érzéss végett szeretnék csiszolni a tudásomon. üdv
kár, hogy ott nem rendeznek már versenyt