A magyar országos bajnokság kakucsi fordulója sajnos elmarad. Sokan nyaralni vannak és a folyamatos deficitek miatt nem tehetik meg a szervezők(szponzor nélkül!)hogy újra mínuszt termeljenek. Következő forduló Visontán lesz (időpont később).
A verseny csúszik, de a SUMO marad!
A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel megtartjuk a Sumo partyt, annyi módosítással, hogy a Keménymag csak szombaton érkezik! :D
JÓ HÍR!
Beszéltem Márk Kecskemétivel, aki felajánlotta Magát a parti résztvevőinek, hogy azt csinálhatnak vele amit csak akarnak!
-Lesz célba dobás verseny gumikkal összekötött lábú Márkra!
-Ki tud 1 perc alatt többször áthajtani Márk testén motorral hátrafelé!
-Ki tudja szagolni minél hosszabb ideig Márk Csizmáját verseny hátrakötött kézzel, szembekötve.
-Bőrruhában futás 100m-es szám, Márkkal szatyorban!
Egy aki Mindent visz, megnyeri Kecskeméti Úr jobb zokniját amit a nap végén Ünnepélyes kerteken belül átnyújt masniban a Nyertesnek!
Na viccet félretéve!
Márk volt olyan rendes, hogy fel ajánlott a SUMOs brigádnak egy teljesen INGYENES OKTATÁST szombat délutánra, ami egy másfél órás elméleti oktatásból és X idejű
gyakorlati oktatásból fog állni! Ahogy kivettem a szavaiból teljesen komolyan gondolta és őszintén mellészögezte "jó látni, ha fejlődtök" ;)
Ezt előre is nagyon köszönjük!
Okítás kezdete: d.u.:13-14 óra körül
Találkozunk Kakucson Július 28.-án!
:)
Lehet csatlakozni a SUMO csoporthoz a fészbookon az alábbi linken:
Egyébként sok a troll és nem hiszik el hogy Te vagy Te! Na most ahogy Sanya72 is írta ("...remélem a te képeid is hitelesek....vagy ha nem ,egy senki vagy itt a fórumon...legalább is a szememben!...") az én képeim is hitelesek és van arcom azzal mondom és azt teszem a hozzászólásaim mellé!
Annak szól akik nem ismernek!
Itt meg találod az aktuális magyar verseny kiírásokat, kérdezhetsz a témával kapcsolatban, hirdethetsz, közös pályázásokat/gurulásokat is szervezhetsz, ha van kedved!
http://www.keptelenseg.hu/kozl...
A verseny csúszik, de a SUMO marad!
A nagy sikerre és érdeklődésre való tekintettel megtartjuk a Sumo partyt, annyi módosítással, hogy a Keménymag csak szombaton érkezik! :D
JÓ HÍR!
Beszéltem Márk Kecskemétivel, aki felajánlotta Magát a parti résztvevőinek, hogy azt csinálhatnak vele amit csak akarnak!
-Lesz célba dobás verseny gumikkal összekötött lábú Márkra!
-Ki tud 1 perc alatt többször áthajtani Márk testén motorral hátrafelé!
-Ki tudja szagolni minél hosszabb ideig Márk Csizmáját verseny hátrakötött kézzel, szembekötve.
-Bőrruhában futás 100m-es szám, Márkkal szatyorban!
Egy aki Mindent visz, megnyeri Kecskeméti Úr jobb zokniját amit a nap végén Ünnepélyes kerteken belül átnyújt masniban a Nyertesnek!
Na viccet félretéve!
Márk volt olyan rendes, hogy fel ajánlott a SUMOs brigádnak egy teljesen INGYENES OKTATÁST szombat délutánra, ami egy másfél órás elméleti oktatásból és X idejű
gyakorlati oktatásból fog állni! Ahogy kivettem a szavaiból teljesen komolyan gondolta és őszintén mellészögezte "jó látni, ha fejlődtök" ;)
Ezt előre is nagyon köszönjük!
Okítás kezdete: d.u.:13-14 óra körül
Találkozunk Kakucson Július 28.-án!
:)
Lehet csatlakozni a SUMO csoporthoz a fészbookon az alábbi linken:
http://www.facebook.com/groups...
link
Valamivel rontanom kellett az összképet!
Egyébként sok a troll és nem hiszik el hogy Te vagy Te! Na most ahogy Sanya72 is írta ("...remélem a te képeid is hitelesek....vagy ha nem ,egy senki vagy itt a fórumon...legalább is a szememben!...") az én képeim is hitelesek és van arcom azzal mondom és azt teszem a hozzászólásaim mellé!
Annak szól akik nem ismernek!
Miden tisztelet a "főnöké" csak pozitívan tudok róla nyilatkozni nagyon segítőkész volt!
A nagy SM-et hamar, és nagyon-nagyon megtudnám szokni!
Az SMC meg ott volt!
És az új 690 Duke is tetszetős darab!
Aki egy kicsit komolyabban gondolja a Supermotot, akár hobbiként akár sportként az csatlakozzon a facebookon a SUMO csoporthoz!
http://www.facebook.com/groups...
Itt meg találod az aktuális magyar verseny kiírásokat, kérdezhetsz a témával kapcsolatban, hirdethetsz, közös pályázásokat/gurulásokat is szervezhetsz, ha van kedved!
"Mert szükség van supermotos programokra"
BEHR első és hátsó felni. Metzeler gumikkal
Felni méret:
Első: BEHR 17"x3.5"
Hátsó: BEHR 17"x5.5"
Gumi méret:
Első: Metzeler Sportec MS 120/70 2R17 Évjárat: 2010.24. hét
Hátsó: Metzeler Sportec MS 180/55 2R17 Évjárat: 2010. 18. hét
Minden jár hozzá ami:
Első és hátsó Braking féktácsa
Lánckerék 46 foggal
Tengelyek