Mindenféle motorral el lehet esni-csúszni. Mindegyik lehet kezesbárány vagy vadállat. Rajtad áll ( jobb csukló). Nekem a Berg a Gixxer 1000 után gyengének-lassúnak tűnik, de lehet tényleg az. Az endúróval biztos többet csúszkál az ember mint a motóval, már csak a felhasználási terület miatt is.
Hello.
Érdeklődnék, hogy egy supermoto más motorokhoz képest veszélyesebb, jobban csúszik?
Eddig endurot vezettem, de a videókat elnézve az előbb leírt kérdés fogalmazódott meg bennem.. : D
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
A tanító néni megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Oda nyúl, majd lenyalja az újait és viccesen megkérdi:
- Sör?
- Nem - feleli a fiú.
Újra megkóstolja a tanító néni.
- Pezsgő?
- Nem.
- Akkor nem tudom, szabad a gazda! - mondja a tanító.
- Kiskutya.Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
A virágboltos fia egy csokrot hoz, a cukrász kislánya tortát, majd az italboltos kisfia egy nagy dobozt, szépen csomagolva.
A tanító néni megemeli, és látja, hogy valami szivárog belőle. Oda nyúl, majd lenyalja az újait és viccesen megkérdi:
- Sör?
- Nem - feleli a fiú.
- Pezsgő?
- Nem.
- Kiskutya.
Enduroval földesen homokban elég sok tapasztalatom van már.. ^^
Érdeklődnék, hogy egy supermoto más motorokhoz képest veszélyesebb, jobban csúszik?
Eddig endurot vezettem, de a videókat elnézve az előbb leírt kérdés fogalmazódott meg bennem.. : D
1:35 környékén mi volt az a porocska (egy kis offroad)?
Jól látom, hogy Te szűkebben veszed a kanyarokat?
Elsőre vadásznék most! 2005 Lc4
Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
- Sör?
- Nem - feleli a fiú.
- Pezsgő?
- Nem.
- Kiskutya.Az utolsó tanítási napon a gyerekek ajándékot visznek a tanító néninek.
- Sör?
- Nem - feleli a fiú.
- Pezsgő?
- Nem.
- Kiskutya.
http://www.kepesmotor.hu/april...
Aprilia Sr robogót beszámolnék reális áron!
Kecskemétre is hozd a kamerát.
Nem akarok offolni, de még mindig foglalkoztat.
Páran erről a topikról ott voltunk Ausztriában azon a balszerencsés futamon. video
A baleset és a jelenlegi állapot: nestorjorge
van egy 59036110000 cikkszámú 8/33 tuning vezérműtengelyem kb 10 -15 üzemórát ment,tehát tökéletes állapotban van.
450 smr-be kötelező