Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi Spook a választ, legközelebb 125-ös gumát veszek. Deniel279, én biztosan megyek Kecsóra, ha az időjárás- és-vagy a pálya engedi. A hétvégére Kakucs is tervbe van véve ugyan ezen feltételek teljesülése esetén.
Nekem is 125/80 van fent elől.
Az a különbség az utcai 120/60-hoz képest,hogy sokkal hegyesebb az íve a guminak,ezért könnyebbben,gyorsabban,mélyebbre lehet burítani a gépet.
Lesz-lesz..
nàllam meg épp fordítva.450 nyers ereje,vadsaga jobban lenyugoz,mind az r1,kifinomultsaga
Ha van ra 60 lepedod akkor igen
Lenne kedve valakinek hétvégén eljönni Kecsóra egyet Motozni?
Van ilyen település, hogy Kemény?
Úgy látom jogos volt a félelmem.
Te sosem fogadtál el belőle egy centet sem
Mindegy milyen szert befolyása alatt állsz,de adj nekem is belőle!
Csak ált ott nem is fordult felém,

Az őszi napfény felragyogott szemén.
émmán nem élek káros szenvedélyekkel . keményen dolgozó fiatal sármos úriember lettem. - volna ha nem ittam volna tovább amikor eldöntöttem hogy nem iszom.
Pedig most olvastam a karier.hu-n hogy keresnek pályamotorozásra, nagy túrákra alkalmas pálinka elő és főkóstolásban jártas embert!
Bárcsak.....
Dejó nektek hobbitok, hogy a munkátok a hobbitok!
Szerintem nagyon sokan használnak 125öst. Inkább a 120as a ritkább.
Aza kicsúszott drift autók által a pályára felkapart föld. Igen, én sokkal szűkebben megyek, mint Beni.
ez a nap mondása, Báttya!
ja vágva van! nem tudok semmit. szerintem már nem jó cucc8 szétszáradt ha tud olyat ). ha érdekel minden infót bediktálok róla.
110/ mi a mérete és milyen márka? vágva van?
Csak viicceltem
nekem van egy 110-es slickem ha kell valakinek. akár sörért.
Na ezt jól megkaptam. 120/70-et használok, ezért kérdeztem a véleményt a 125-ös elsőről.
service manual alapján választol gumit? baszni is kézikönyv alapján szoktál ?
A dunylop boltba találsz szerintem. Most komolyan, használ valaki 125/80-as első gumit. Nekem service manual 120/60-at ír. Ha igen mi a tapasztalat?