Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerettük volna úgy is, de mire ismét ránk került a sor, már kevés volt a fény a kamerának. ide a dőlésszög miatt rögzítettem.

Mondjuk kicsit magasabban (sisak pl.) rögzített kamerával szvsz még látványosabb lett volna...
Geci jó motomenet!
Gratula neked Luki mert bírtál utána menni és rögzíteni a videót!
06303314688
Küldtem a mailt,ha valami kérdésed van hívj nyugodtan,de előtte üzenj rám,mert nem veszem fel másként. 0630314688
Üdv! Mit kérsz érte? email: zoltanvarga@gmail.hu
Hy nekem van igaz smr -é de szerintem 1 és ugyanaz.Küldj mail,dobok képet,1 órát sem volt a motoron
Üdv! 2006 exc 525 gyári végdob esetleg valakinek?
Sumoparty-n péntek ill. szombat este sütögetés, Nyársról és hozzávalókról gondoskodjon mindenki magának!
Reggelt.eleinte nyár volt,utánna mar más .de leemileztem a norbival,tegnap.
hali. melyik emailcímre gondolsz?
Most jöttem haza....gatya vagyok
Csak ketten voltunk a haverral,meg néhány gokartozó.Annyit mentem,hogy most nem is tudok többet írni olyan izomlázam van
Email címet elirtad,de no problem.
elkészült a végleges formátum. Elvileg nagyon sok helyre ki lesz téve.
Már csak el kell, hogy gyertek!
a pálya, csak időlegesen használható az építési munkálatok miatt!tegnap este kérdeztem meg.
Gyere inkább vasárnap Pócsra, mi is akkor megyünk!
köszi az infót
Ez lesz holnap Brezován, 17-től 03-ig! De, hogy előtte lehet- e pályázni azt nem tudom, kérdezd rá telón!
banyek,nem is figyeltem... pedig azt láttam hogy jobb oldalt van a gázbowden a konzol alatt elvezetve...de enyire bele nem merültem,azon tűnödtem mennyire szeretheti a sportját és mennyire elszánt,hogy visszaül és nem adja fel! észre sem vettem
Holnap 14.00-16.00-ig foglalt a Rabócsi ring
Na de előtte ha minden jól megy motózáááááás
Talán a srácnak annyival nehezebb dolga van, hogy pont a ''gázos'' keze hiánycikk...el sem tudom képzelni, hogy tudnék hozzászokni bal kézzel cibálni a gázt!
Hattalmasnagy tisztelet neki is!