Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szasztok

Nem tudja valaki hogy, holnap lesz-e valami verseny vagy egyéb rendezvény Visontán mert tervezünk lemenni csak nem akarunk potyára utazni 250 km-t.

Köszi
http://youtu.be/79t1rkwpmy0
ahogy riderbaloo is, úgy ez a srác sem adta fel a 2 keréken való pirítást!
Respect neki is!
bizony zsír! meglepően jól mentél a nagy vassal!
hello mindenkinek venni szeretnék egy 125 cc supermoto-t kérdésem lenne h aprilia sx 125 vagy husqvarna sm 125 ?
Vágom!
Nem tudom!
Most hogy elkészült (smc) és jó a köridő kell a könnyebb versenygép?!
mérete?képet dobj fel róla
Sziasztok! Metzeler racetec sm k2 gumim van elado! Vadi uj, foliaban! Udv!
keresek cross csizmára sm koptatót,de nem a vibram-ot,mert ahhoz kialakított talp is kell. nem találok sehol. ötletek? köszi előre is
a vasárnappal kapcsolatban, kicsit később lesz részletes program...
Alapvetően úgy megy kecskeméten a motorozás, hogy 20percenként váltják egymást a motorosok és a gokartosok. (feltéve, ha nincs bérgokart, ami 8perc szokott lenni alkalmanként) A motoros kategórián belül, nincs megosztás, mindenki egyszerrre megy a pályán. Abban a 3x20 percben, csak mi megyünk, SMoto-sok.
Visszapatannak a msqe rol a mailek
Gratula neked! Nagyon felgyorsultál!
1db Új supermotard BRIDGESTONE SLICK 125/600-17
R-01 Z 010 YCX MEDIUM gumi eladó! € 133,00 helyett, 120 Euro!
120/70-17 010 Metzeler Racetec K1 soft használtan, 60 Euro!
Több info: jegmotor@gmail.com
Részletesebb program van?
Sziasztok, szeretném megkérdezni, hogy egy WP hátsó teleszkóp, aminek WP 71-90-260 a felirata, hány kilogrammos motorosra van tervezve?
Köszönöm.
Nekem van egy szettem, igaz csak akkor eladó ha jól megfizetik és van hozzá 6 dugós Lucas nyergem és Magura radiális púmpám is. Galériában találsz róla képeket.
És a nap többi részében vegyes a pálya (moto, quad, robogó)?
Igen, jol ertelmezed.
Szombaton palyazas es a supermoto talalkozo tagjanak biztositanak 3x20 percet, amikor Csak mi mehetunk, Motosok!
Akkor ha jól értem szombaton pályamotorozás, vasárnap verseny?
Mi lesz a szombati program, ki vehet részt a 3x20 perces külön kat.-ban?
Kösz,de az nem jó!