Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ó nem! Na de ez van!
A következő kérdés ami eszembe jut, Te hol vetted?
azt hipp-hopp elkapkodták
mennyi az a baráti?
Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek eladó excel felnije, talon aggyal, yz-be? De az se baj ha nem abba való.
Egy kis ízelítő vasárnapról!
Holnap a boltban méregetek neked.
ÜDV !

Aprilia SXV 550 .be ( 2006 os ) milyen strapabíró aksit ajánlotok vagy hol lehet ennek utánna járni ?

Köszi !
Használt Michelin 2008-as gumi baráti áron eladó, posta ok.
Érd: bikerfranky@freemail.hu
VEGA mondta, hogy esetleg lehet neked behajthatós visszapillantód?!
KTM supermoto sárvédő eladó! karcmentes!
Szia.114-115cm
Időről időre szoktam felrakni egy két érdekességet az AutóMotor újságból mivel most is olyat találtam amit máshol még nem olvastam!
A nagy kérdés hogy ez a duke hogyan kesze-kuszálja össze-vissza az erőviszonyokat a ktm-en belül!
Valaki tudna segíteni?Amit tegnap írtam azzal kapcsolatosan?
Tartsd tisztán... töröld ki és hasonló...

bocsi, ha beszóltam...
Helló!

Lenne itt egy kérdés van egy szeretett dt 50 em ami 94 es és motorújitásra szorul. Ha kicserélném a dugattyú henger gyűrű stb. gyári alkatrászre vagy jobbra akkor már nem fogja addig bírni mint gyárilag? mármint a dugó blokk stb? sürgős holnap döntöm el h újj gép v generál több választ!
Mérd le a derekad, aztán megmondom pontosan mekkora kell!
Jah igen azt elfelejtettem:)187 vagyok és 115 kg
nem csak a súlyod számít, hanem a magasságod is.
Sziasztok.
Erre a motorra szerintetek lehetne valami másik kipufogót tenni?
Valami erősebbet,hangosabbat.....
http://www.kepesmotor.hu/april...
Sziasztok.kérdésem lenne felétek.Szeretnék venni egy cross nadrágot de nem tudom milyen méretet nézzek ha 115 kg vagyok.40 -est mondtak hogy talán jó lenne de úgy tudom van belőle nagyobb is.
Ne kövess el semmi olyat, amiért megMotozhatnak
Tegnap személyesen rákérdeztem erre a Sumo-party-ra meg a Supermoto bajnokságra Kecskeméten (06.09-10) Olyan hogy csak motok legyenek a pályán ahhoz megfelelő számú játékos kell, különben nem lesz semmi. A naptárukba be van írva a két dátum de a pálya nincs lefoglalva, kifizetve. A szervező nem volt elérhető telefonon.
tudna ajánlani valaki, valami házipraktikát, hogy ne legyen sebes a seggem Motozás közben!?
Változott a prog, Holnap megyünk ki Máriapócsra 11re, 12:30tól szabad a pálya!