Időről időre szoktam felrakni egy két érdekességet az AutóMotor újságból mivel most is olyat találtam amit máshol még nem olvastam!
A nagy kérdés hogy ez a duke hogyan kesze-kuszálja össze-vissza az erőviszonyokat a ktm-en belül!
Lenne itt egy kérdés van egy szeretett dt 50 em ami 94 es és motorújitásra szorul. Ha kicserélném a dugattyú henger gyűrű stb. gyári alkatrászre vagy jobbra akkor már nem fogja addig bírni mint gyárilag? mármint a dugó blokk stb? sürgős holnap döntöm el h újj gép v generál több választ!
Sziasztok.kérdésem lenne felétek.Szeretnék venni egy cross nadrágot de nem tudom milyen méretet nézzek ha 115 kg vagyok.40 -est mondtak hogy talán jó lenne de úgy tudom van belőle nagyobb is.
Tegnap személyesen rákérdeztem erre a Sumo-party-ra meg a Supermoto bajnokságra Kecskeméten (06.09-10) Olyan hogy csak motok legyenek a pályán ahhoz megfelelő számú játékos kell, különben nem lesz semmi. A naptárukba be van írva a két dátum de a pálya nincs lefoglalva, kifizetve. A szervező nem volt elérhető telefonon.
A következő kérdés ami eszembe jut, Te hol vetted?