Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Yeah! Most hívtak a pályáról! Lesz valami SM-ény a Kecseméti Gokart pályán!
hát perszeeeee ....
Remélem magadon röhögsz ennyire...
Én holnap du. Kukucska!

Valaki?
Rám gondolt...Hívtak többen is, még motort is adtak volna, de sajnos nem sikerült egy időben két helyen lennem.
nem is rád gondoltam cimbora!
Van aki a meló nyomta :-( ,de mar csak pár 7 van azt lehet gurulni,végre.szándék,akaraton,motoron,es pénzen nem múlik.de ez fontos melóhónap
Hihetetlen jól éreztem magam én is. Igazi családias légkör alakult ki a táborban. Kár volt azért az egy komolyabb bukásért, ami vasárnap délelőtt történt.

na meg hát volt aki még a hétvége előtt is nagyon nyomta, hogy mennyire jön, aztán nem jött....
hellooo ! valaki ma visonta ?
Komoly gáleri!
Hát Gyerekek ez a hétvégeigazán jó volt! Kösz mindenkinek...
THX!
Hogy a 650-et nem gyártják az ok, a durva hogy a döntött blokkosat sem gyártják már!
Szép az új vasad! Ezt a fajta Berget már nem gyártják ugye? Van helyette a fekvőhengeres változat
ki ismer magára? láttam kinnt voltatok csináltam pár képet....
Egy kis galéria a Börni6 Day-ről!

http://www.sportmotor.hu/motor...
Hello, jövő vasárnap valaki Máriapócs?
Küldtem e-mailt a gumi miatt,de csak egy hibaüzenet jött,hogy nem ment át
giraffe64@freemail.hu ?
Változott a terv Pócsozás lesz holnap. Ha van kedved gyere!
ELADÓ A KÉPEN LÁTHATÓ nsr 125 felnik....jó állapotban de gumik nélkül.....akár supermotoépíttéshez is....a postát állom....vagy futárt mindegy....vagy akár személyes átvétellel is.... 30 605 6883 az ára alkuképes.... 39 000ft
Vasárnapra Visonta van tervben, de jövő hétre meg beszélhetünk egy Pócsot, kurva jó lett az új pálya, szerintem tetszeni fog!
Akkor 14 fok es eső miatt,elúszik a borni day?
Ejj Gullancs.
Megbeszéltük hogy titokban marad ez a dolog,addíg amíg nem megy a duplabackflip slickkel sáron domboldalról
Mindenesetre erre a hétvégére már megvágom a gumikat aztan irany megint a természet.
Ha pedig még belefér, akkor vmelyik nap egy kis visó is