Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jobb lenne privátban (ha nem baj) Ne lássa a NAV ,hogy mennyit költök gumira
Szia!
A szervezőnek az is szempont, hogy /KÖZÖNSÉG /előtt minél többen láthassák a motárdosokat, quadosokat a nagyérdemű előtt! Balassagyarmat-Tiszacsege, reklámok nélkül az ott élő néhány ezer ember előtt zajlott ! Nagykanizsán vagy Egerben szerintem több ezren lesznek kíváncsiak. Én azt szeretném még az idén egy Sopron-Miskolc tengely is bekapcsolódhatna! Itt megjegyzem, ha a /kilátogatók nem tudják követni ki kicsoda, ki milyen kategóriában suhan el előttük, szerintem nem fogják annyira értékelni a látottakat/! Saját tapasztalatom az, hogy nézőszámot zárt pályán /pl: Kakucs/, jelenleg nem lehet összeverbuválni! Bízom benne sokan leszünk és sok amatőr kapcsolódik a 2012-es utcai sorozatba, május 13.-án kiderül!
Nincs benne semmi titok.nem keresek vele 1 fillért,csak tudok 1 jónak mondható forrást.de mehet privatban is.
Köszönöm.Az árat privátban beszéljük meg.Az adatlapomon van elérhetőség.
758 (medium) és 465 (super soft) van még 1-1 db új, 950 (soft) 1 db használt elsőm van...
Dunlopot otthon kitudom keresni.akkor tudok árát mondani.fekete kerek es. Puha legyen,ez is csak palyagumi:-D
Jó lenne,de mivel hátul dunlop van ehhez keresek elsőt.Teljesen kezdő vagyok ebben a supermoto témában,ezért minden tanácsot elfogadok!
Csak dunlop jo,? Michelin,bridgestone,metzeler nem?
Kakucs hogyhogy kimaradt?
Ez a beszéd! Ha összejön, akkor Kecskeméten találkozunk! Sok sikert a szervezéshez!
Igen,rájöttem De csak ez volt
Az alábbi listát találtam valahol.Ha van valakinek eladó 950 vagy 709-es kérem jelezzen vagy intsen a kezével
125/80 R420 KR106 Dunlop Design - mix 465 * (extra extra puha)

125/80 R420 KR106 Dunlop Design - összetett * 497 (extra lágy)

125/80 R420 KR106 Dunlop Design - vegyület 564 (puha)

125/80 R420 KR106 Dunlop Design - 950 vegyület (közepes lágy)

125/80 R420 KR106 Dunlop Design - 709 vegyület (közepes lágy)
Hivatalos Formátum!
Magyarország Supermoto Open és Superquad Nemzetközi bajnoksága.
A bajnokság célja hogy mind az amatőr mind a profi motorosok, quadosok biztonságos körülmények között megmérettethessék magukat,tanuljanak,fejlődjenek .
Helyszinek:
Május 13 :Gyöngyös-Visonta.
Junius :10 Kecskemét
Julius :Salgótarján Külső pályaudvar
Augusztus :Eger- városi verseny!
Szeptember:Nagykanizsa-városi verseny!
Kategóriák:
Supermoto A-B, superquad, robogó, utcai A-B.(400ccm alatt és felett).
Nevezési dijak:
Supermoto:8000.-
Superquad:8000.-
Robogó :5000.-
Utcai :7000.-
Transzponder napi dija:1000.
Figyelem!Ha valaki nem rendelkezik licenccel azt a nevezéskor válthatja ki(napi licenc) a jogositvány vagy érvényes sportorvosi felmutatásával.
Nevezés,gépátvétel reggel 08.00-tól minden versenyhelyszinen!
További információ: Varga nigger Norbinál:+36-70/ 61 65 120
Előnevezésed a következő mélre küldd:mqse@mqse.hu.
Visonta időterv:
Gépátvétel nevezés:08.00-10.00-ig.
Edzések:10.00-11.30-ig.
Első futamok:12.00-14.00-ig.
Döntő futamok:14.30-16.30-ig.
Eredményhirdetés:17.00.
Az első 3 helyezettet kupával a többieket éremmel,emléklappal dijazzuk.
Futamidök:
Robogó-Utcai:15+2.
Supermoto :15+2.
Superquad :10+2.
Köszönöm, hogy figyelemmel kíséred az esemény alakulását!
2012. május 13-án megrendezésre kerül a Supermoto Open és Superquad Nemzetközi Bajnokság első magyarországi fordulója Gyöngyös-Visontán a Magyar Motorsport Szövetség jóváhagyásával. A szakág biztosítja és felügyeli a rendezvényt. Offroad rész is megnyitásra kerül, seprűs emberek gondoskodnak a portalanításról. Mentő és bírók ügyelnek a biztonságunkra. A rendezvény a sportkódex szabályai szerint kerül lebonyolításra. Bármelyik versenyzőnek kifogása merül fel vagy nem ért egyet a bírói döntéssel, vagy úgy érzi, hogy a másik motoros nem volt sportszerű vele szembe, az óvási időn belül fellebbezhet. Ezt azért fontos megjegyezni, mivel nem kis értékű eszközökkel állunk a rajtrácsra és nem szeretnénk gipszeléssel befejezni a napot.
A szervező azon dolgozik, hogy Magyarország nyugati városaiban is minél többen vehessenek részt robogóval, supermotoval, más versenygépekkel. Ez lesz az első helyszín, ezek után több magyarországi megyeszékhelyen kerül megrendezésre a sorozat, utcán és zárt pályákon, pl. Kecskemét. Robogósok is szép számmal lesznek jelen, nekünk, motárdosoknak (legyen az versenyző vagy utcai rendszámos motárdos) minél többen kellene, hogy részt vegyük, mivel évtizedes téli álomból kell felébresztenünk ezt az elfelejtett motorsportágat. Alkalmunk lesz megvitatni mitől és miért jutott ide ez a szakág!
Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok! A versenyekkel kapcsolatban forduljatok a szervezőhöz (elérhetőségét néhány bekezdéssel lejjebb kiírtam). Magam részéről mindannyiunknak jó szereplést kívánok!
Sziasztok,

Kecskeméten ma kérdeztem a pályán, de senki nem tudott erről az eseményről.
Attól persze még lehet!
facebookról törlődött az esemény
haliho .valakinek esetleg ReNTHAL KORMÁNY ? bolti ár feléért vagyis 15E-ért..az írás tisztán olvasható rajta mindenhol..makulátlan állapot.
érd: cross04@freemail.hu
Egy vasárnapi Visóban mi is benne lennénk!
A 950 a soft, a 465 a super-soft. Azzal kár elindulni...
Sajnos nem tudtunk menni. Majd most hétvégén,remélem megyünk visontára,vagy pócsra!
Üdv mindenkinek,
Fikter Tomi?
Milyen volt a hétvége, mentetek visóra?
Bartha S. is volt?
Se fényképeket, se hozzászólásokat nem látok :(
Akkor jól mondta azt Barnus hogy az supersoft! De a futóműved sem volt 100as! Majd legközelebb.
Hello.
Találtam Dunlop gumikhoz keverékszámozást. Nekem a 465 volt elől 125/80-420 (extra-extra puha) ezért ette le.
jó hosszú lesz ...
17/42 szted?