KÉNE?! KELL! Viszünk is!
Csak attól fosok, hogy szétütjük a fejünket (főleg ha a csajok megint ráindulnak a páleszre mint Kecsón!), és a motorozás helyett bebaszós hvége lesz!
Mindegy, úgyis a társaság a lényeg....
Holnap Kkmét gokartpálya.
Na igen nekem is az egyik félelmem hogy valami hulladékot küldenek.
Esetleg nem tudsz valami jó helyet ahol viszonylag olcsón lehet venni?
Néztem vaterán is egy olajos manusnál (1600 pozitiv visszajelzése volt), de eltűnt a profilja, meg itt kepesmotoron de most el vannak tűnve.
Illetve ezt az oldalt kaptam délután: http://www.olajsziget.hu/marka...
Nem tűnik rossznak
A hamisításban szerinted nincs igazság? sokhelyről hallottam már. Üzemórás gépbe hamarabb cseréled mint utcaiba, tehát más a körülmény is, az is számít nem ?
Én ezer éve ezzel megyek, versenyzem, utcán is ezt használom. Jó az ára, cserélem időben, nekem negatívum nem volt. A többiek meg majd írják, hogy szar, hamisítják, és különben is...
sziasztok nekem lenne 1 kis problémám nem tudom hogy tudnátok e segíteni nekem van 1 KTM 640 lc4 SM em és van vele 1 olyan bajom hogy ha bemelegszik elkezd kattogni mintha le akarná állítani magát és nem tudom mi lehet vele Ja és rengeteg benzint eszik mióta ezt elkezdte csinálni, és erőre is is rossz lett mint ha egy 250cc vel mennék :S Ha tudtok valamit mondani meg köszönném.
Csak 1600 pozitiv visszajelzése volt a csávónak vételek után
Csak attól fosok, hogy szétütjük a fejünket (főleg ha a csajok megint ráindulnak a páleszre mint Kecsón!), és a motorozás helyett bebaszós hvége lesz!
Mindegy, úgyis a társaság a lényeg....
Holnap Kkmét gokartpálya.
Az a baj hogy mostanában semennyiért nem akarod..
Esetleg nem tudsz valami jó helyet ahol viszonylag olcsón lehet venni?
Néztem vaterán is egy olajos manusnál (1600 pozitiv visszajelzése volt), de eltűnt a profilja, meg itt kepesmotoron de most el vannak tűnve.
Illetve ezt az oldalt kaptam délután:
http://www.olajsziget.hu/marka...
Nem tűnik rossznak
ez a scar ( szerintük mindegyikre jo)es van ocso de cipögyilkos, drc
Ajánljátok?
Nektek milyen tapasztalaitok vannak vele?