Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mit kérnek érte ha szabad tudni?
Sziasztok . Eladóvá vált hűű cimborám egy Ktm 450smr 2007-es,33üz órás. extrák:Akrapovic,Scott kormányteló,Antihopping csúszó-mászó kuplung,K&N sportlégszűrő hozzáfúvókázva a motorhoz.Meg van még egy két limlom eladó:Ktm nyakvédő 3x volt rajtam szinte új,dobozban +csatokkal +párnával. És egy Szintén Ktm gyári gumimelegítő, ez is 3x volt használva.Ha valakit érdekel ezen a számon el tud érni:20/414 4316.
Akkormeg nem forumoz itten héjjj!
Eladó egy:

1200km-es supermoto szett
(tárcsák és lánckerék nélkül) dt kompatibilis jelen állapotban.
Elől 110/70 17 Michelin pilot power gumi, hátul: 130/70 17 Michelin pilor sport gumi.
én érkezek.
elvileg megyünk, csak még vissza kell dobjam a belit...
meg fel kéne próbálni a bőrruhát hogy beleférek-e még...
Holnap valaki Visontázás? Látom nem csak én dobom fel a labdáát.
Excel 17-es kerekek, supermotó építéshez eladók. Jár hozzá verseny Öhlins futómű (e-h), radiális brembo fék, villahidak, stb. 280 pénz, igény szerint be is építem.
Privátban érdeklődjetek!
ezert nezek ez is transporter,vivaro,vagy traficot
Természetesen!
jaja pont ilyen, csak van hozzá a tengely is amin csúszkál a nyereg
Hali Börni! megkérhetnélek egy aprócska szívességre?!
csinálj nekem légyszives 2-3 részletesebb fotót az első rajtszámlapodról(hol megy a fékcső, milyen a felfogatása) és a karbon kipuffogóvédőről! Amúgy a jobb oldali csavar a kipu.vedönél az nem egy süllyesztett fejű csavar? hogyan tetted be alá?
Elöre is 1000 köszönet!
Pííísz
Igen, ezért lesz majd a saját futóm sima platós, körbe váz, vagy még talán ponyva is. Azt másra is lehet használni
luki
jössz a panncsira?
ezzel en is jartam igy ,mikor futoval elhoztam kereskedesböl.csak a tükröt figyeltem,de igy is a jo adofizetok nem keves adojabol kivaloan fentartott magyar utakon ,minnel lassabban mentem annal jobban bedolt a vas
ugy legyen ,bar a börruham meg szüz
Mondjuk visszagondolva, ha nem lett volna ott az SMR, aminek nekidőlt, le is esett volna
Hozzátartozik, hogy a derék sofőr gyakran használta a visszapillantót, és hamar kiszúrta az indokolatlan dőlésszöget (köszi Jocó )
Még jó hogy csak majdnem. Én hagytam el motort ufóról, nem vicces érzés...még szerencse, hogy dobálós-játszós gép volt, nem lett nagy baja!
Nekem a motorom pottyant le majdnem odafele, sajnos épp útközben járt le a spanik üzemórája
eddig még mindenki túlélte..... bár én 2 éve majdnem nem!
nem tud valaki 3,0x17 vagy 3,5x17-es ráfot olcsóba?
Ezt most leirtam. Ha börni dayt túléljük akkor folytatjuk.
Vasárnap inkább jojjetek Visonkazni egyet! Ha minden igaz lesz vagy 20 fok!