Sziasztok . Eladóvá vált hűű cimborám egy Ktm 450smr 2007-es,33üz órás. extrák:Akrapovic,Scott kormányteló,Antihopping csúszó-mászó kuplung,K&N sportlégszűrő hozzáfúvókázva a motorhoz.Meg van még egy két limlom eladó:Ktm nyakvédő 3x volt rajtam szinte új,dobozban +csatokkal +párnával. És egy Szintén Ktm gyári gumimelegítő, ez is 3x volt használva.Ha valakit érdekel ezen a számon el tud érni:20/414 4316.
1200km-es supermoto szett
(tárcsák és lánckerék nélkül) dt kompatibilis jelen állapotban.
Elől 110/70 17 Michelin pilot power gumi, hátul: 130/70 17 Michelin pilor sport gumi.
Excel 17-es kerekek, supermotó építéshez eladók. Jár hozzá verseny Öhlins futómű (e-h), radiális brembo fék, villahidak, stb. 280 pénz, igény szerint be is építem.
Privátban érdeklődjetek!
Hali Börni! megkérhetnélek egy aprócska szívességre?!
csinálj nekem légyszives 2-3 részletesebb fotót az első rajtszámlapodról(hol megy a fékcső, milyen a felfogatása) és a karbon kipuffogóvédőről! Amúgy a jobb oldali csavar a kipu.vedönél az nem egy süllyesztett fejű csavar? hogyan tetted be alá?
Elöre is 1000 köszönet!
Pííísz
ezzel en is jartam igy ,mikor futoval elhoztam kereskedesböl.csak a tükröt figyeltem,de igy is a jo adofizetok nem keves adojabol kivaloan fentartott magyar utakon ,minnel lassabban mentem annal jobban bedolt a vas
1200km-es supermoto szett
(tárcsák és lánckerék nélkül) dt kompatibilis jelen állapotban.
Elől 110/70 17 Michelin pilot power gumi, hátul: 130/70 17 Michelin pilor sport gumi.
meg fel kéne próbálni a bőrruhát hogy beleférek-e még...
Privátban érdeklődjetek!
csinálj nekem légyszives 2-3 részletesebb fotót az első rajtszámlapodról(hol megy a fékcső, milyen a felfogatása) és a karbon kipuffogóvédőről! Amúgy a jobb oldali csavar a kipu.vedönél az nem egy süllyesztett fejű csavar? hogyan tetted be alá?
Elöre is 1000 köszönet!
Pííísz
jössz a panncsira?