Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez egy nyilvános forum amugy voltam oly kedves es válaszoltamneked mivel en vettem meg,! Baromarc
1,5-1,6/1,7-1,8 (elöl/hátul)
Már megint félrevezetnek(bocs Luki).
Nehogy ott nézd a szintet, azt valóban a pálcán kell nézni. A kis ablakon nem tudom pontosan mit kell nézni, de lehet ott ellenőrzik a helyes gyújtási időt stroboszkóppal. Meg aztán ott látod működés közben, hogy van e olaj rendesen a gépben mert ott csapkodja.
Hali,
Annyiban pontosítanék, hogy amint kifizetted, a tiéd.
Utcai.
azon a kis ablakon kell nézni a szintet. nívópálca nincsen!
utcai vagy slick?
DRZ 400 Gyári SM szett ELADÓ!
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
Hi.

A jobb oldalon mi az a kis ablak a deklin?Baloldalt kell nézni az olajszintet a nívópálcán nem?
Supermoto gumikhoz (120/60 -160/60) milyen nyomást használtok aszfalton?
Bocs de téged ki kérdezet!
Atys helyett válaszolok hogy nincsenek me g,mivel már enyemek
Szia érdekelne a 2db michelin gumi meg vannak?
sose tudhatod, hogy mi jön be egy rendőr nőnek
Nőci volt a rendőr Szóval őt nem nagyon hatottam volna meg. De lehet bevetem máskor
2 szép szem és aranyos boci nézés sokat nyom ám a lantba
A-a minden ok volt. Jogsi forgalmi, viszon'latas mondjuk a gyongyosiek rendesek.. Az egriek ha erre tevednek kevesbe..
azt én is jó sokszor beszoptam...aztán beragasztottam,mert nem túl szerencsés amikor keró közben kezdek el hátracsúszni az üléssel együtt :D
És nem szóltak az első slickért?
Szia érdekelne hogy hány fogas a hátsó lánckerék illetve a lánc hány szemes :) ha elég van olyan hosszú ami nekem kell akkor adom a címet és árat megbezéljük ! várom válaszod
Jah igen a tárcsát elfelejtettem kérdezni.Mennyit kérsz érte?
Szia.az első Lábtartókat menyiért adod konzol nélkül?
Okés.Na most elteszem magam holnapra:)
Jó éjt mindenkinek
Háát, mire használod? Én kanyarogni járok vele főleg Mátrába, meg 1-2 hosszabb út. M Pilot Powerjét vettem 160/60asat. Elég jól(és viszonylag hamar) tapad, viszont kopik rendesen, meg esőben sem főnyeremény(de nem is arra van) De vannak itt nálam sokkal de sokkal jobban hozzáértők, majd ők megmondják a tutit