Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gumit is lassan cserélnem kell.Milyen gumit ajánlasz nekem?Most 150-es van benne valami dunlop de túra gumi lehet mert nagyon csúszik.
Csak leírtam a könyvet Én 4000nél cserélem majd (még van kicsi hátra). A többi dologban inkompetens vagyok egyenlőre
nekem azt mondták hogy 1.3 megy a blokkba és 2 szűrőt is kell cserélni.2500-3000km kell azt mondták.Azért kérdezlek titeket mert ti otthon vagytok ebben.Én még uj vagyok az 1 hengeresek körében na meg a supermotozásban.:)
Ha abba is úgy kell mint a szürkeblokkosba akkor 2liter(vázba 0,6 és blokkba 1,3 külön), a könyv 10w50-et ír 5000km-enként
mennyi olaj kell bele?Milyen idő közönként kell benne olajat cserélni?szelephézagot milyen idő közönként kell állítani?
Megkopogtattam már és nem volt olyan hangja mintha kibelezett lenne .Van ebbe még gyapot szerintem.
Mondjuk az kibelezett gyári volt ami volt az illetőén
Szerintem nem jó hangja van úgy
Valahogy meg kéne nézni milyen állapotban van a tömés. Nekem már 4 motoromon volt Raptor dob meg vagyok vele elégedve, de azért nézd meg. Nem tudom kopogtatással érezhető e valami üresség rajta
Enyémen Akra van. Már állítottak meg, de nem amiatt..nem szóltak érte egyáltalán De mondjuk jogos a gondolat.. Én hallottam már gyári dobbal is. Az se rossz
Ma voltam vele aszfalton terepen egyaránt és elég jól teljesített.Régebben is néztem ezeket csak akkor még a sebesség vonzott jobban.Ezen tudok nézelődni,olyan helyekre betudok menni ahova eddig nem volt lehetőségem,na meg az ereje amit már alulról tud:))Most egy raptor dob van rajta elég jól szól de mondjuk szerintem hangosabb a keleténél.Valami csendesebb dob kéne rá mert a jardok kiszednek hamar:)Gyári dobbal milyen hangja van ennek a szörnynek?
Na látod, itt meg már felújíttatták volna veled a blokkot
Szia.Megnyugodtam mert ma megnéztem mi okozta ezt a hangot.Elhagytam a rugót a kipufogó leömlőről ahol a hengerbe csatlakozik és lötyögött.Raktam rá másik rugót és megszűnt a csörgés.Nagyon megkönnyebbültem hogy nem vertek át. ma is voltam vele motorozni és már most megszerettem.Sokáig tervezek vele
Hello ha esetleg érdekel valakit!54-es
Karcmentes:55.000ft
inkább nézesse meg mintsem elszálljon. szerintem ha tényleg baja van(hangra) már bevitelkor megmondja a szaki..
Sziasztok gumicsere elött álok és azt szeretném kérdezni hogy ha a mostani 160/60- gumi helyett 150/60-at tennék rá nagyon észre lehetne venni kanyarokban hogy nem lehet ugy dönteni.köszi a válaszokat.
Azért várjatok már egy kicsit. Pár napja van nála a motor azt már fel akarjátok újítatni vele. Azt írja rázós út után jött elő, lehet tényleg csak fellazult valami. Előbb meg kéne keresni, hogy honnan jön a hang. Lehet valami kis piti bagatel szarság okozza. Aztán meg lehet tényleg beokádott a verda.
halihó ha valakit érdekel KTM LC4 duke2 cucc van pár alkatrészem minden gyári és 5890km esek..a moci 2006évj
kerékszett is van pirelli diablo gumikkal
320 as féktárcsa brembo fékek, wp telók magura cuccok gyári kipuf folytás benne, segédváz idomok stb...Láncszett regina lánccal 17es fogaskerékkel.. a hátsóba bennevan a KTM FELIRAT is.. negyon keveset futott..meg sincs kopva.
érd email: uazosember@gmail.com
okés az lesz.Kis szelep hangot lehet hallani ez előtt de most meg ez is rájött:S
Menyibe fáj ezeknél a motoroknál egy szelephimba csere meg amit felsorolt?
Akkor is.. A matra se egy csodas aszfalt, de mar "terepen" is mentem vele, es semmi.. Szoval nezesd meg, inkabb elozd meg a bajt (en is inkabb bevittem egy atnezetesre, igy legalabb mar tudom hogy minden jo)
én azt tudom hogy tegnap elég szar minőségű útra tévedtem és pattogtam végig:)Azóta van ez a hang
Mondjuk en csak a rezonanciara irtam.. A csorges tenyleg gaz. Az nalam nincs
és ez mibe fáj egy ilyen szerviz?
Szelep görgő csere!(himbatengely o gyűrű csere)
ha ilyet tapasztalsz, akkor irány egy szerelő. komoly probléma is lehet belőle....
Én egy kicsit meg ijedtem hogy a blokkból jön ez a csörgés.Ha üresben jár és kicsit rángatom neki akkor nem nagyon hallani.Menet közben ahogy emelkedik a fordulat egyre hangosabb.Kerestem hogy mi lehet az de még nem találtam meg.