Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali Mindenki!
Keresek ilyen vagy hasonló kipufogót(rendszert)KTM SMR motorra!
Új és használt is érdekel!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Előre is köszönöm!
vega majd gyere fel facebookra beszélnünk kéne egy picit
klafa
hello ! mi ma voltunk Visontán. holnap meg autos buli lesz
Lesz holnap valaki visontán vagy kakucson?
blő !
Jáj téged is látni
akarok majd veled dumálni msn vagy valahol egy picit ne offoljuk szét a topikot
Én vasárnap
Ha nem, az se baj, nagyobb lesz a hangzavar, na nem mintha....
Tavaly imádtak téged, főleg gondolom a templomban Mi 8-kor érkezünk, építjük a pályát
hello ! holnap megy valaki Visontara ? mi megyunk !
biztos összefutunk! kb 10-től ott leszek!
most egy kipu van a gépen, és az stabil mint az állat! (reméljük... :D )
Jeeeeeee királyság Akkor majd remélem összefutunk, megmutogatom térképen a titkos utat, neked ingyen is És hozok hőálló tepsifogó kesztyűt a konyhából hátha össze kell szedni a kipudat
holnap és is megyek gyarmatra tesó, és érdekelne az a rövidebb út! pézt viszek magammal...
Ááá tavaly is levágta a parkon át az utat, így megvolt neki a 20 % offroad (jó pénzt fizetett a hallgatásomért cserébe)
Azért túlzásokba ne essünk
csak ha valamihez nem értek akkor kikérem a véleményét másnak és azért írtam ide is hogy aki jobban ért hozzá az ugyis megmondja hogy megéri-e agy sem ahogy mos te is.
Te, ha csajozni mész akkor is az ismerősre hallgatsz? Vegyél olyan nyerget újat, 50 körül meg is kapod...Akkor a 15 az sok, vagy nem?
Mi a divat manapság-e?
ó há mert ? jó az nekem habár lehet igazad van egyre kevesebben vannak fenn manapság
fiam az emesen már nem divat
msn re felvehetnél és ott beszélhetnénk érdekelne még pár adat róla köszike cím: kiszeher@hotmail.com

A nyereget 10-ért odaadom ha csak az kell.
Nézegettem ezt a nyerget csak picit sokallom az árát vagyis egy ismerős szerint sok érte 15 péz
azt nem ,de valami mást amit mi nem az tutibiztos,mondjuk supermotozni