Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem meg 320-as van, de már a KTM topicban is megválaszoltam...
310-es magura van egy, smr gyárija
szevasztok van valakinek eladó 320 as tárcsája ? ktm felnihez? ugyszintén hátra is...elölre i sköszönöm!
Hátul a széria (220-240), elől meg 310-320.
Még annyi lenne a kérdésem ,hogy egy supermoto keréken mekkora az átlagos tárcsa elöl és hátul?
Előre is köszi
Köszi!:)
Hány lyukú az agy? Van KTM 85 sm-ből egy első, és hátsó 17"-os felnim.
Akkora borítások után nem csodálom :) Tapsolt? Miért nem kerested meg a tagot? Elég gyenge a képem... semmi kanyar...
Hali van valkinek ötlete hogy yamaha dt 80 LC2 (tárcsafékes) agyra milyen felnit lehetne fűzni természetesen kissebet mint a gyári ami 21"-es én 18-19 re gondoltam melyik lenne a jobb?
A gyári utcai áttétel 14/40, de az nagyon hosszú. Az ideális supermoto áttétel a 14/45, az szinte mindenhol elég.
Meg úgy tudom hogy a felnibe az agy el van tolva valamelyik irányba.Véletlen tudja valaki hogy merre és mennyivel?Előre is köszönöm.Szintén sx 525-ről lenne szó.
550-en nekem 14/45 van, az faszántos
sx 525-re kéne.Pályát azt nem tok írni.
sziasztok ! felkerultek a Visontai kepek !
Párban megvették! Csak hátsó 95% Bridgestone-Michelin Supermotyó gummák maradtak 209-2010-es gyártás!
Zoli kTm! csak neked, de nem csak rólad :D
http://www.sportmotor.hu/motor...
8körül, már csak egyedül voltam. visszafelé mentem, a 2. körben sikerült eldobni a vasat :D állítolag valami jó akaróm meg is tapsolt kint a boxutcában!
attól függ. milyen motor, milyen gyors pályára?
Heló!
Egy sm kerékre szerintetek mekkora lánckereket tegyek?És mekkora legyen elöl?Pályára szeretném használni a vasat.
Előre is köszi.
hogyan is cseszett le egy gyorsaságis? :"amúgy otthon minden rendben van? úgy döntesz, hogy már a felnin mész. minek ennyire? miért nem jössz inkább hétköznap, mikor nincs senki?! akkor állatkodjá!"
, , ,
Szevasztok elado két akrapovic Slip-on Lc4-re. Carbon tartókkal mindennel együtt. 06304428148
rá is fogok kérdezni mert tetszetős kis kütyü
Attól még raktáron lehet valakinek...
gyá nah én ilyet akartam már rendelni egy oldalrol csak ott azt mondták nekem hogy gyártó szinten hiány cikk