csak a miheztartás végett...
5.5-ös felnivel nagyon kevesen mennek v. senki mivel min. 170 vagy 180-as gumi kell rá, és mint tudjuk akkor a kanyarodásnak lőttek a szupermotoval. Na és persze agyon kell trükközni hogy ne bassza szét felnit de azért spurban is legyen és el is férjen. Max 5 coll. inkább előre tegyél 16 felest akkor legalább tudsz vele stiften kanyarodni. De ha kell van 5.5 gyári aprilia felni garniturám jóárasítva 2 szett.
Ha már Zóka Atisnál tartunk ő a 165-ös gumira esküszik az pedig max 5 coll mert széthúzza a gumit mint a pinát az 5.5
Kiskökény pedig a 170-re esküszik ami szintén jó az 5ösre
190-200 as szélességre már 6 colost szoktak rakni, nekem 5,5 van, egyszer ért bele a lánc a felnibe de az is azért volt mert kopott volt a lánc és nagy volt az oldal irányú kilengése.
szerintem is felejtő az 5.5
5-ös ráf teljesen jó, nem ér annyit a szélesebb, mint amennyivel többet fogsz szopni miatta
már 5 széles ráfokat is kicsit félre fűzik hogy fasza legyen, 5.5-eshez szerintem már must have a szélesített speckó lengővilla
nem a felnin mullik,a gumi az elsö ami lanchoz er,
amugy ha a sportmotorok hasznalnak 5.5öst 190 -200 as gumival neked az minek?
de itt olvasd vegig http://supermot.hu/index.php?d...
Husqvarna 450RR 530RR 630/660RR mind gyárilag 5,5"
Megkérdezem majd Sanyiékat is, h mi a programjuk
Az idő meg majd alakul addig még, csak optimistán állj hozzá!
5.5-ös felnivel nagyon kevesen mennek v. senki mivel min. 170 vagy 180-as gumi kell rá, és mint tudjuk akkor a kanyarodásnak lőttek a szupermotoval. Na és persze agyon kell trükközni hogy ne bassza szét felnit de azért spurban is legyen és el is férjen. Max 5 coll. inkább előre tegyél 16 felest akkor legalább tudsz vele stiften kanyarodni. De ha kell van 5.5 gyári aprilia felni garniturám jóárasítva 2 szett.
Ha már Zóka Atisnál tartunk ő a 165-ös gumira esküszik az pedig max 5 coll mert széthúzza a gumit mint a pinát az 5.5
Kiskökény pedig a 170-re esküszik ami szintén jó az 5ösre
5-ös ráf teljesen jó, nem ér annyit a szélesebb, mint amennyivel többet fogsz szopni miatta
már 5 széles ráfokat is kicsit félre fűzik hogy fasza legyen, 5.5-eshez szerintem már must have a szélesített speckó lengővilla
amugy ha a sportmotorok hasznalnak 5.5öst 190 -200 as gumival neked az minek?
de itt olvasd vegig
http://supermot.hu/index.php?d...