Semmi komoly, csak szar helyre ültem seggre.. Célegyenes kigyorsító pálya közepe forgalommal szemben... A lábam meg beszorult alá és nem bírtam felállni...
ÁÁÁ, most hajlítottam vissza a váltókart Amúgy semmi baj, csak a gumi fogyott el, Én meg azt hittem hogy a kigyorsításnál majd fasza gyerek leszek Örülök hogy megismertelek Titeket! Jó fejek vagytok mind a ketten az asszonykával! Remélem összefutunk még mostanában... Tervezünk vmi többnapos ottalvóst , csak Kakucs most egy darabig foglalt lesz Majd fészbukolj meg! Tömören: KURVA JÓ NAP VOLT!
Csáó! Tudtok erről a motorról valamit? ktm 640 lc4
Gondolkodom egy SM vételén, és az lc4 felé kacsingatok ... érdekelne pár infó róla, mennyire megbízható meg ilyenek, volt előtte már ktm-em, 200 exc de az más tészta
Előre is köszi!
nekem marad a mikuni....most a zsemberyék azt mondták hogy a hengerfejről le kell szedni, vmit a leömlő között be kell heggeszteni,mert nincs rá gyári fedél. és a hengerfejnél le kell dugózni. háát nem tudom.
igazából semmi bajom nincs,nem torpan,megy mint a mérgezett egér.. :)
hibátlan volt a tegnapi nap szerintem csak az a pár tank nem kellett volna a pályára! Tomekk, lett vmi parája a vasnak? Simán elmehetnék forgalom irányítónak
májki ez ismét "csak" egy cross motorból átalakított supermoto lesz. inkább nevezz be egy gyári supermotora.nem kell vele kínlódni az átépítéssel, csak megveszed aztán GO!
Köszi előre is!
ktm 640 lc4
Gondolkodom egy SM vételén, és az lc4 felé kacsingatok ... érdekelne pár infó róla, mennyire megbízható meg ilyenek, volt előtte már ktm-em, 200 exc de az más tészta
Előre is köszi!
igazából semmi bajom nincs,nem torpan,megy mint a mérgezett egér.. :)
Semmit nem kellett állítani.... Mit akarsz még állítgatni?
amúgy már rájöttem hogy a levegőhöz kapcsolódik
kis segitseg kellene.
arul valaki E-starter kit -et ?,,csak hogy ne keljen alladoan berugni,csak gombot nyomni?azt mennyi az ara? amugy yz
http://youtu.be/TqKShV-iN5M
Lehet csatlakozni? Honnan indultok?