Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szép az akra matrica a kipufogón...
nincs
Semmi komoly, csak szar helyre ültem seggre.. Célegyenes kigyorsító pálya közepe forgalommal szemben... A lábam meg beszorult alá és nem bírtam felállni...
ÁÁÁ, most hajlítottam vissza a váltókart Amúgy semmi baj, csak a gumi fogyott el, Én meg azt hittem hogy a kigyorsításnál majd fasza gyerek leszek Örülök hogy megismertelek Titeket! Jó fejek vagytok mind a ketten az asszonykával! Remélem összefutunk még mostanában... Tervezünk vmi többnapos ottalvóst , csak Kakucs most egy darabig foglalt lesz Majd fészbukolj meg! Tömören: KURVA JÓ NAP VOLT!
Sziasztok! SM-et szeretnék utcára, később néha pályára... ez szerintetek milyen? Gas Gas

Köszi előre is!
Csáó! Tudtok erről a motorról valamit?
ktm 640 lc4
Gondolkodom egy SM vételén, és az lc4 felé kacsingatok ... érdekelne pár infó róla, mennyire megbízható meg ilyenek, volt előtte már ktm-em, 200 exc de az más tészta
Előre is köszi!
nekem marad a mikuni....most a zsemberyék azt mondták hogy a hengerfejről le kell szedni, vmit a leömlő között be kell heggeszteni,mert nincs rá gyári fedél. és a hengerfejnél le kell dugózni. háát nem tudom.
igazából semmi bajom nincs,nem torpan,megy mint a mérgezett egér.. :)
Nekem egyszerre ugrott le a gyári karbi, helyére a Keihin FCR -fúvókázva-, meg a full Akra rendszer a gyári + sportdob helyére.

Semmit nem kellett állítani.... Mit akarsz még állítgatni?
nem tudtam mennyi utána nagyon szopás állítgatni?
A gyári ledugózó kit van is vagy 2500 HUF. Érdemes ennyiért mással próbálkozni, és szívni?
másik kérdés pedig hogy mivel dugózzam le,ha nem veszem meg a powerpartsos fedőket?

amúgy már rájöttem hogy a levegőhöz kapcsolódik
mit takar ez a rendszer? olvastam én is sok helyen, hogy akránál "deaktiválják". de miért?
szed le róla azt az SLS-rendszert, aszongyák',hogy felesleges rá.
Na mi történt? Perec volt?
hibátlan volt a tegnapi nap szerintem csak az a pár tank nem kellett volna a pályára! Tomekk, lett vmi parája a vasnak? Simán elmehetnék forgalom irányítónak
Gabival mentünk egy karikát
sracok
kis segitseg kellene.
arul valaki E-starter kit -et ?,,csak hogy ne keljen alladoan berugni,csak gombot nyomni?azt mennyi az ara? amugy yz
Helló!

Lehet csatlakozni? Honnan indultok?
Valaki ma Visonta?
Haleee,megyünk 1 páran zsííír időnk lesz
Gyertek kakucsra! Tök jò idö van!
igazad van,de azt a sm-et még nem találták fel ami tetszik is és aránylag jóó is ,,,egyedül ezt de ezt meg már nem lehet kapni
májki ez ismét "csak" egy cross motorból átalakított supermoto lesz. inkább nevezz be egy gyári supermotora.nem kell vele kínlódni az átépítéssel, csak megveszed aztán GO!
http://youtu.be/8xXGbfLb49E na akkor bele fogok egy kis pénz gyüjtésbe ez lessz a következő sm-em