hali gondoltam hogy idén már motorozni is kéne,nem csak Zozinál tárolni a motort,aztán vettem egyet első gumim van,slickek, hátsó kellett volna,de már szereztem michelin létrás slicket majd mehetünk a nyáron!
haromnegyed 12 kor mar itt voltam
de hidd el Gulakam, inkabb ne kellett volna jonnom, annakjobban orultem volna...
mindegy, ahogy visszaertem megy a berg projekt, utana ha mas nincs, malta projekt. aztan a szopas projekt...
Oszt most akkor te ilyen motorgyűjtő lettél vagy ,miiilyen...olyan restaurátor?
...ha kell gumi adok ....van utcai elsőm...kb 500 km-t mentem vele és van szőrös esőgumim..az is első...Valamikor vettem,hogy kemény arc legyek de rájöttem,hogy fosok a motoron....Az utcait ingyen oda adom,a vizesért egy tizest kérek... Amúgy hali....
mikori évjárat érdekelne? -ezt nem értem! Nem Te akarsz motort venni?
Na mindegy:-)
lacimakra@gmail.com
kérdezz nyugodtan!
Hibátlan állapotban van! Kb. 500 ezer Ft. extrával!
BRUTÁL HANG ÉS TELJESÍTMÉNY! Pedig mentem már egy pár KTM-el!
Ez igaz megjegyzést tettem,de rá nem beszéltelek szerintem,de végülis örülök hogy vettél egy újat. Baszki egy fullos rmz-vel veretsz egy ódivatú tökvédőben. Nem vitázom én senkivel ám killer a siska
nincs valakinek elfekvőben egy alu kézvédő?
elég lenne csak az alu része is...
joci232@hotmail.com
Köszi!
Te Börni akkor mi tennél mikor keresztbe vernéd a kanyarban? Azé kicsit erős a súlya nem? Jó projekt de használni csak óvatosan lehet...
KTM,de mégis megbízható
de hidd el Gulakam, inkabb ne kellett volna jonnom, annakjobban orultem volna...
mindegy, ahogy visszaertem megy a berg projekt, utana ha mas nincs, malta projekt. aztan a szopas projekt...
...ha kell gumi adok ....van utcai elsőm...kb 500 km-t mentem vele és van szőrös esőgumim..az is első...Valamikor vettem,hogy kemény arc legyek de rájöttem,hogy fosok a motoron....Az utcait ingyen oda adom,a vizesért egy tizest kérek... Amúgy hali....
Koszonom szepen megegyszer, majd meghalalom!
...na jó,900at adok érte!
Na mindegy:-)
lacimakra@gmail.com
kérdezz nyugodtan!
Hibátlan állapotban van! Kb. 500 ezer Ft. extrával!
BRUTÁL HANG ÉS TELJESÍTMÉNY! Pedig mentem már egy pár KTM-el!
valami elérhetőséget kaphátnék aztán ott kérdeznék ha lehetséges