Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

írtam mailt!
Nekem van. De csak az alu keret, sem a kormány végébe való dió, sem a másik rögzítő elem nincs meg.
Sziasztok!

nincs valakinek elfekvőben egy alu kézvédő?
elég lenne csak az alu része is...

joci232@hotmail.com

Köszi!
hali gondoltam hogy idén már motorozni is kéne,nem csak Zozinál tárolni a motort,aztán vettem egyet első gumim van,slickek, hátsó kellett volna,de már szereztem michelin létrás slicket majd mehetünk a nyáron!
Hali,
Te Börni akkor mi tennél mikor keresztbe vernéd a kanyarban? Azé kicsit erős a súlya nem? Jó projekt de használni csak óvatosan lehet...
smr650

KTM,de mégis megbízható
no miféle motort?
kössz én nem is állítottam ,hogy rá beszéltél
haromnegyed 12 kor mar itt voltam
de hidd el Gulakam, inkabb ne kellett volna jonnom, annakjobban orultem volna...
mindegy, ahogy visszaertem megy a berg projekt, utana ha mas nincs, malta projekt. aztan a szopas projekt...
Oszt most akkor te ilyen motorgyűjtő lettél vagy ,miiilyen...olyan restaurátor?
...ha kell gumi adok ....van utcai elsőm...kb 500 km-t mentem vele és van szőrös esőgumim..az is első...Valamikor vettem,hogy kemény arc legyek de rájöttem,hogy fosok a motoron....Az utcait ingyen oda adom,a vizesért egy tizest kérek... Amúgy hali....
Hamar odaértél.
Koszonom szepen Peti, meg nem voltam a boltban ahova erkezik a gumi. Majd beszaladok erte.
Koszonom szepen megegyszer, majd meghalalom!
Te fikáztad a matricát, h kopott.-) hát lecseréltem!890-ért viheted! Te csak ha Margit néven jelentkezel!

...na jó,900at adok érte!
Myki találtam neked egy fasza motort
Myki te szoktál exponálni?
Beverhetted
Basszus Te jól beberhetted a fejed a zakónál!? Margit.-)))
nnnnnnnna,jól elcseszted.....pedig gondolkodtam a vételen
bocsesz elírtam ment e-mail
mikori évjárat érdekelne? -ezt nem értem! Nem Te akarsz motort venni?
Na mindegy:-)
lacimakra@gmail.com
kérdezz nyugodtan!
Hibátlan állapotban van! Kb. 500 ezer Ft. extrával!
BRUTÁL HANG ÉS TELJESÍTMÉNY! Pedig mentem már egy pár KTM-el!
Mennyi lenne árban, és mikori évjárat érdekelne?
valami elérhetőséget kaphátnék aztán ott kérdeznék ha lehetséges
Sziasztok! Tudom nem éppen ide való de nagy segítség lenne :D Valakinek nincs véletlenül egy eladó 125ccm körüli motoja?
Ez igaz megjegyzést tettem,de rá nem beszéltelek szerintem,de végülis örülök hogy vettél egy újat. Baszki egy fullos rmz-vel veretsz egy ódivatú tökvédőben. Nem vitázom én senkivel ám killer a siska
ne vita kezdődik egy szaros sisak végett de tényleg tettél némi megjegyzéseket az ex sisakomra