persze megcsináltatom csak küldjed el a pontos méretű sablont.,,DE előre szólok az enyém sem aluból van hanem valami edzett anyag a pontos nevét nem tudom és még mielőtt bárki beossza a piros ászt azzal,hogy emiatt nehezebb meghogy nagyobb a rugózatlan tömeg annak elárulom,hogy akkor is leköröztek amikor az alumínium rotor volt benne (ami ugy elkopik majd leesik róla a tárcsa)
Az a bajom-nekem hátul van egy 310-es-, hogy valaki nagyon ergya anyagból csinálta meg a közepét, és kellene egy jobb minőségű. A gyári közepe is megvan a tárcsának -csak annál nemjók a felfogatási pontok-, tehát van sablon a szegecsek pontos illesztéséhez. Tudna esetleg rajtam is segíteni a cimborád?
ELADÓ!
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk.
E hűtő idomok utángyártott használt.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!
Van egy eladó moto-master féktárcsám, 320-as, YZ-re, amúgy 118-as furat, 134-es osztókör 6 db M6-os csavarnak, 4,5 mm vastag. A szélén csak fényes, de mérhető kopás nincs rajta, mentem vele vagy 1500 közúti km-t.
Meg van egy első gumi is, Avon pro extreme rain, 120/70R17 szerintem kb. 80%-os lehet, de nem tudom pontosan hogy mennyit futott, én is egy szett kerékkel együtt vettem.
A féktárcsa 30, a gumi 8 ezer forint irányárért eladó.
Ha hátul vágott slick van fent, átmegy a műszakin?
DRZ SM gyári kerék gumival újszerű állapotban(160e ft)!
Ha kell tudok hozzá adni vagy külön is eladók:520 VM D.I.D.láncot kb 500km van benne(15e ft),lánckerekeket,Lucas arany szinű fékátalakítót(15eft),310es első(25e ft),Hátsó féktárcsát(10e ft),Első sárvédőt(10e ft),Bukó gombákat(10e ft).
ár:Egyben 200eft!
SM Hátsó kerék 1db 70e ft gumival.
Van még 1 SM Fordított teleszkóp kompletten 100e ft.
SM Felső munkahenger 15e ft.
E lámpa maszk.
E hűtő idomok utángyártott használt.
Oldal dekni váltó felöli ÚJ! 33eft.
Gázmarkolat ÚJ! 18 eft.
Kipufogó rendszer S tipusra 25 e ft.
Kipufogó könyök E tipusra Új! 18e ft.
Műanyag a kipufogó felöli oldalra 10e ft.
Küllők 800ft/DB.
Kamera Új! 20 e ft!
e.mail: nagy.david@kalocsakom.hu
SÉRÜLT MOTORHIBÁS DRZ-T VÁSÁROLOK!
06-20-5-636-213
Jólét!
próbáld meg akkor erre: barnymoto@citromail.hu
Van egy eladó moto-master féktárcsám, 320-as, YZ-re, amúgy 118-as furat, 134-es osztókör 6 db M6-os csavarnak, 4,5 mm vastag. A szélén csak fényes, de mérhető kopás nincs rajta, mentem vele vagy 1500 közúti km-t.
Meg van egy első gumi is, Avon pro extreme rain, 120/70R17 szerintem kb. 80%-os lehet, de nem tudom pontosan hogy mennyit futott, én is egy szett kerékkel együtt vettem.
A féktárcsa 30, a gumi 8 ezer forint irányárért eladó.
Üdv!
pályán 1-2kört használt,gyönyörű állapotúak.
i.ár: 27.000Ft
tel: 06703818737
inkább szóban mert itt lesavaznának páran... Bár a haverjaim motorjával semmi gond nincs de azok maj'd vatta újak..