Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nekem van de a hátsó gumi gatya. az elsőt viheted 3 ezerét
Akkor keressük egymást március vége felé!
Hali
Valakinek esetleg eladó hátsó farokidom fe 650 re?

Előre is köszi
Szeva!

Ez így egyelőre jól hangzik, de ha mégsem jönne össze akkor megyek lábon, vagy megpróbálom máshogy szervezni. Azért kérdezem most, hogy legyen idő tervezni És köszönöm még egyszer!
Hali!
Ezt akkor tudom biztosra ígérni, ha valóban sikerül úgy szerveznem hogy mindkét nap ott tudjak lenni (azon leszek) és a fehérvári sm rider cimbim nem jön, akkor természetesen mehetünk együtt! Két mocit tudok vinni tehát ez nem jelenthet akadályt! De pontos választ erre csak március magasságában tudok adni!
10est első hátsó és legyen jó műszakira. mert a hejdenau anyiba megy

amugy azért kérdeztem, mert régen volt neki a DRen is hejdenau és az eladó volt! csak valaki gondolom megvette
azok maradnak is nálunk, minek vettük volna meg?!
amúgy nem hejehuják, az első dunlop, a hátsó michelin

mennyit szánnál rá? nem hiszem hogy a srác sokat kérne a pár mutantér, csak rohad neki a garázsba...
nna az is lefőtt
nem. mert az vagy 3x anyiba kerül . most irtam Foxynak emailt mert mondta Sanya hogy neki (?!) adta el .
havernak lehet van esőgumi mintás(!) dunlop mutantja, rákérdezzek neked?
vagy a rendőrök elől akarta eltüntetni papí r nélküli lc4 nem létezik annak a 80% a lopott!tőlünk már vittek el eggyet azóta se láttuk!
Na ott keresd a jobb oldalon
Nem papíros,csak hobbi célra vettem.Viszont az előző tulaj tett rá egy adat táblát,valami 50 ccm motorét(az idióta) .Gondolom az eredeti alvázszámot meg jó vastagon lefestette.Na most én ezt szeretném megtalálni.
HEJDENEMJÓ eső gimi PÁRBAN nincs valakinek OLCSÓn ?
megvetted úgy hogy nem ellenőrizted a számot? Eredet vizsga megvolt már?
Értelek,csak az a baj,hogy akitől vettem valami oknál fogva lehet,festegette a nyak(azt a csövet amibe ott forog) részt és most nem is tudom hol csiszoljam,hogy ne sok kopás legyen.
ha ráólsz jobboldalon van a bba a csőbe amibe a dógok forognak amikor tekered a kormányt na érted nekem pontozva van beütve.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni 640 LC4-2004 évjáratú motor alvázszáma pontosan hol van?Annyit sejtek,hogy a villanyak környékén,de nem akarom csiszolgatni a festést mindenhol,hogy megtaláljam.Esetleg egy képet ha tudnátok mellékelni,megköszönöm!
Zoli!
Helyzetjelentéés.. Hóóó takarodj!
Corben!
Háj!

Azért kérdezem, mert a segítséged szeretném kérni Az a stájsz, hogy én is szeretnék elmenni, de egy lehetőségem van, lábon megtenni a 200+ km-t, másnap fáradtan stb. haza. Tudom, hogy így ismeretlenül nem illik (f@szság) ilyet kérdezni, de esetleg megjátszható lenne az, hogy Fehérvártól közös futóval húznánk le a motorokat? Odáig lábon elmegyek, a táv üa.költségét elfeleznénk.
Feltéve ha van két helyed a futódon (Bgyarmaton úgy láttam mint ha lenne).
Válaszod előre is köszönöm!
megfordult a fejemben a mutatvány:)
mint pastrana.....
1-ről beszélünk
Ha árteres kiruccanást tervezel, és nincs kivel menj akkor szolj.
yz/yz-f topicban +találsz
nekem is van ktm es ujságomm ég bécsből hozta egyik munkatársam nekem...azthiszem tudom miyxxlen fotókról beszélsz:)
5-10 fős társaság?
jézusom..
én meg egyedül motorozomm már vagy 15 éve!
fasza nemtudom miket hagytam ki:)
de tény hogy egyedül kullogni szigetköz erdeiben meg azon akörnyéken ártéren ahova járok igazából nem valami vidám dolog:(
bárcsak mehetnék eccer ennyi emberrel mocizni.ó istenem:)