Ez így egyelőre jól hangzik, de ha mégsem jönne össze akkor megyek lábon, vagy megpróbálom máshogy szervezni. Azért kérdezem most, hogy legyen idő tervezni És köszönöm még egyszer!
Hali!
Ezt akkor tudom biztosra ígérni, ha valóban sikerül úgy szerveznem hogy mindkét nap ott tudjak lenni (azon leszek) és a fehérvári sm rider cimbim nem jön, akkor természetesen mehetünk együtt! Két mocit tudok vinni tehát ez nem jelenthet akadályt! De pontos választ erre csak március magasságában tudok adni!
Nem papíros,csak hobbi célra vettem.Viszont az előző tulaj tett rá egy adat táblát,valami 50 ccm motorét(az idióta) .Gondolom az eredeti alvázszámot meg jó vastagon lefestette.Na most én ezt szeretném megtalálni.
Értelek,csak az a baj,hogy akitől vettem valami oknál fogva lehet,festegette a nyak(azt a csövet amibe ott forog) részt és most nem is tudom hol csiszoljam,hogy ne sok kopás legyen.
Sziasztok!
Tudna nekem valaki segíteni 640 LC4-2004 évjáratú motor alvázszáma pontosan hol van?Annyit sejtek,hogy a villanyak környékén,de nem akarom csiszolgatni a festést mindenhol,hogy megtaláljam.Esetleg egy képet ha tudnátok mellékelni,megköszönöm!
Zoli!
Azért kérdezem, mert a segítséged szeretném kérni Az a stájsz, hogy én is szeretnék elmenni, de egy lehetőségem van, lábon megtenni a 200+ km-t, másnap fáradtan stb. haza. Tudom, hogy így ismeretlenül nem illik (f@szság) ilyet kérdezni, de esetleg megjátszható lenne az, hogy Fehérvártól közös futóval húznánk le a motorokat? Odáig lábon elmegyek, a táv üa.költségét elfeleznénk.
Feltéve ha van két helyed a futódon (Bgyarmaton úgy láttam mint ha lenne).
Válaszod előre is köszönöm!
nekem is van ktm es ujságomm ég bécsből hozta egyik munkatársam nekem...azthiszem tudom miyxxlen fotókról beszélsz:)
5-10 fős társaság?
jézusom..
én meg egyedül motorozomm már vagy 15 éve!
fasza nemtudom miket hagytam ki:)
de tény hogy egyedül kullogni szigetköz erdeiben meg azon akörnyéken ártéren ahova járok igazából nem valami vidám dolog:(
bárcsak mehetnék eccer ennyi emberrel mocizni.ó istenem:)
Valakinek esetleg eladó hátsó farokidom fe 650 re?
Előre is köszi
Ez így egyelőre jól hangzik, de ha mégsem jönne össze akkor megyek lábon, vagy megpróbálom máshogy szervezni. Azért kérdezem most, hogy legyen idő tervezni És köszönöm még egyszer!
Ezt akkor tudom biztosra ígérni, ha valóban sikerül úgy szerveznem hogy mindkét nap ott tudjak lenni (azon leszek) és a fehérvári sm rider cimbim nem jön, akkor természetesen mehetünk együtt! Két mocit tudok vinni tehát ez nem jelenthet akadályt! De pontos választ erre csak március magasságában tudok adni!
amugy azért kérdeztem, mert régen volt neki a DRen is hejdenau és az eladó volt! csak valaki gondolom megvette
amúgy nem hejehuják, az első dunlop, a hátsó michelin
mennyit szánnál rá? nem hiszem hogy a srác sokat kérne a pár mutantér, csak rohad neki a garázsba...
Tudna nekem valaki segíteni 640 LC4-2004 évjáratú motor alvázszáma pontosan hol van?Annyit sejtek,hogy a villanyak környékén,de nem akarom csiszolgatni a festést mindenhol,hogy megtaláljam.Esetleg egy képet ha tudnátok mellékelni,megköszönöm!
Zoli!
Azért kérdezem, mert a segítséged szeretném kérni Az a stájsz, hogy én is szeretnék elmenni, de egy lehetőségem van, lábon megtenni a 200+ km-t, másnap fáradtan stb. haza. Tudom, hogy így ismeretlenül nem illik (f@szság) ilyet kérdezni, de esetleg megjátszható lenne az, hogy Fehérvártól közös futóval húznánk le a motorokat? Odáig lábon elmegyek, a táv üa.költségét elfeleznénk.
Feltéve ha van két helyed a futódon (Bgyarmaton úgy láttam mint ha lenne).
Válaszod előre is köszönöm!
mint pastrana.....
Ha árteres kiruccanást tervezel, és nincs kivel menj akkor szolj.
yz/yz-f topicban +találsz
5-10 fős társaság?
jézusom..
én meg egyedül motorozomm már vagy 15 éve!
fasza nemtudom miket hagytam ki:)
de tény hogy egyedül kullogni szigetköz erdeiben meg azon akörnyéken ártéren ahova járok igazából nem valami vidám dolog:(
bárcsak mehetnék eccer ennyi emberrel mocizni.ó istenem:)