Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát úgy mittomén nem sok mindent tudtam a motorodról
a 400asodon ugy van mint az enyémen van egy az önindító helyén meg a blokk aljéban nem? na melyik melyik?L csak kiváncisságból kérdezem.. mert könyv szerint nem ez kell az enyémbe de ez kb a 10. dolog ami nem úgy van. mert szerintem ez a blokk nem bele való. motorszámom sincs
400 v 640 és melyik szűrőről beszélünk?
Kellet a pénz! Márciusban babázunk:-)
Mennyit dobtál volna rá? (csak kíváncsiságból)
Gyáá pedig csak hülyeségből kérdeztem de viszont komolyan érdkelet volna nah mind1 majd legközelebb
Ráhibáztál!
De lekésted! Már beszámoltam 1-et , most készülget saját fazonra!
Mutatom:
Beszámolod Lc4-et elviszem a 690-est am mennyiért adod?
a 690 SM detto alsó fordulaton nullát se húz!
DE aztán megindul!
Nagyon tetszik ez a filigrán motor!
A hangja is brutál!
Úgyhogy valaki vegye meg a KTM-et gyorsan és már megyek is érte!
Aztán összehozunk egy találkozót!
Na?
Tsáo! Én megszerettem...és nem tudom miért de az enyém nem eszi az olajat, mint amilyen pletykák keringenek erről...annyit kell megszokni,h közép és felső fordulatszámon kezd el húzni, de mintha tökön rúgták volna... KTM SMC és SXV mellett vacilláltam, az enyém ettől rövidebb volt árban, igaz amcsi papírokkal, de én rendczám nélkül utczán
Csőőő
Pont Téged akartalak megkérdezni!

Ennyiért ajándék lenne!
Belevágnék egy megbízhatatlan szépségbe:)
Héjj! Sztem végső esetben annyit deríts ki melyik körzet, vagy rendszám....túl sok hivatalos aprilia márkaszerviz nincs, és már mondják az infót. Nekem az eladó mutatott 1-2 számlát mielőtt megvettem így a szervizt is felhívtam
Hi Mindenki!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_sxv-44456
73

erről tud valaki? Miért ennyi ez?
Azonnal megveszem
az hogy az első hátsó egyforma legyen csak az én hülyeségem, tudom hogy nem kell. azt meg nem tudtam hogy nem hájvéj
Ennél kicsit drágábban vettem a mocit (vagy 3 éve) komolyabb kerekekkel
Csaxólok 1: a Hejdenó "eső"gumijára rá van írva hogy "Not for Highway Service".
Csaxólok 2: kurvára nem kell hogy egyforma mintázatú gumi legyen a motoron elöl-hátul (tudtommal autón is csak "tengelyenként").
esőgumiból kéne hogy párban legyen, hogy egyforma legyen. mert az elsőm még jó. tehát 1 nem kell de azért köszi
nekem van egy még fasza állapotú Metzeler első gumim,ha jól emlékszek még 3mm van a mintába...műszakira bőven jó...ha érdekel szólj aztán megnézem,aprópénzért tiéd lehet...
vicces csávó. az a felhasználó neve
Na ő nem szégyenlős. Hátha bejön...
Hali Mindenki,

Ezt sasoljátok mit találtam... eeeeeezzz nem puha

http://auto-motor.vatera.hu/al...
neked milyen szűrő megy a blokkba bele? hf 155 vagy 151?
Megbeszéltük
dudát el ne add
csilingeljél majd mint egy kisangyalka na megyek, visszamerülök a számvitel világába
ha találok hátsót akkó kell