Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Azt szeretném meglérdezni h szerintetek megéri e 140.000 ért egy 2009-es 125-ös yamaha wr supermoto ami karambolos és egy új váz meg egy db teleszkópszár kéne rá meg kormány meg fejidom.A motorja működik alig van benne 3000 km.
Szegény smc-t így elcseszni. hátsó lámpa gyönyörű A felni meg ohhh A másik egész jó lett ..jó megkavarták
Egy kis segítség variációk !
Na!
Én arra írtam, h az nem fog sikerülni!
Szerintem 165-nél szélesebb nem fér el. az 5.5 felni felejtős vagy 5 vagy 4.25
Én úgy gondoltam hogy adott az új 690-es sima sm és arra tenném fel a szintén új 690 smc idomját mert nem tetszik az a kacsafej a a sima 690 sm-en
Én tudom hogy értetted és lehet, hogy jól gondoltad, én is csak tippeltem az új SMC fejidomot.
Sziasztok!

Egy kérdés. 2004-es fc450-be mekkora gumit lehet max hátulra felrakni? illetve egy 5,5 felnire a 160-as gumi nem kicsi?
Drusza
okés, írni fogok, nem ígérem, hogy ma, de írni fogok.
jelenleg csak mail
lacimakra@gmail.com
így értettem: régifajta 660 SMC kockalámpás idomot akar az új SMC re
gondoltam: ráteheti mert az a teleszkópszárra megy.

ennyi . nem jól gondoltam kész kussolok csőőő
ezt beszéljük meg privátban :)

Hova írjak ? Mail, Msn, Skype ?

Nekem van mind3 :)

Megbocsátva
valaki nem tudná be linkelni az LC 4-ekről a tuning képeket?!
Nem találom!
Kössz
szeva! (nem vettem észre, sorry)
Mondj egy jó árat!
Aztán ha tetszik reagálok!
Hali

akkor megkérdezem még1x

"Spíler mi legyen akkor a rendszerrel ? Ha eladod én megveszem :) Jóárasítva"
Hozzáteszem a 690 sm és a 690 smc a blokkon kivül semmiben nem egyezik meg :D sajnos vagy nem sajnos. De ezt még annó részleteztem is itt a fórumon. És nem meglepő modod vezetési élményben is más és más.
Üdv mindenki!
Husabergre keresnék 5 colos ráfot/Abroncsot/!Amennyiben van valakinek feleslegbe vevő vagyok rá !
Ha az újra akkor meg végkép felejtse el. Az nem gumi pántal van. A régié lehet azt nem tudom már.
Maximum a régi, az új már nem. De akkor sem fog stimmelni az összkép. mert a 690 Sm-nek alul is van sárvédője és ha leszeded meg átvariálod akkor tényleg elég kókány lesz. Bár láttam egész elfogadható átalakításokat a netten.
Szerintem az SMC 690-esre gondolt, nem a 625/660-ra.
há oda van írva

" felpattintom rá az SMC-ét "
valószínűleg nem az SMC-re gondolt!
SMC -é gumipántal megy a teleszkópra úgyhogy fel tudja tenni ha oda fér