Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

igen sztem jó lesz
most értem haza, pénz megérkezett ?
de ránézésre ugyanaz,nem?
még nem néztem, majd holnap reggel
jó lett a cucc?
nincs. itthon nem baszogatnak érte. az enyém régebbi dob,így még e betű sincs benne
http://www.kepesmotor.hu/ktm-s...

erről valakinek vélemény? vagy info?

köszi
Eladó!
1 pár slick 165/5517 & 120/60R17
Csak egybe eladó külön-külön nem!

Ára:27.000Ft
Hali Mindenki..
Nem jön valaki dagonyázni holnap?
neked nincs hozzá DB-killer?
elküldtem az előbb neked is a mailt .

Majd válaszolj rá ha lesz időd. De nem sürgős.
katt az előzményekre.
Ezt Gyurinak írtam (xlzx) a berugókar ügyében
Most kezdjük előről?!
Nem oxáltattam, ez egy másik teló, még akko szereztem mikorúgy gondoltam megmarad a Berg.
enyémen is ennyi van, végül is nincs minek elromlani így az elektronikában
jó,a 640es is rendbe van.. de a 400 télleg horror mondjuk az tényleg igazi nomád paraszt gép...se önindító,se akksi, se gyújtáskapcsoló... örülök hogy lámpa meg féklámpa van rajta
enyém meglepő de full rendbe van elektronikailag. Ki van hózva a kéteres vezeték, saruval szigetelővel mindennel és oda van kötegelőzve a gyári duda tartójára. csak éppen duda nincs
vezeték úgy látszik nem vagyok szerencsés a motorokkal.. a kábelköteg ami a 400ason van.. hát hú ott nem találod meg hogy mi micsoda... na de a 640esnél se értem hogy az index miért nem a gyári indexkábelekre van kötve,hanem valahova máshova
mindegy, most egy ezresen nem múlik,
ott a gomb, vezeték meg minden, legyen hát rajta
hajjaj! el is költöm egyből mert kell gyújtáskapcsoló
Valaki tud valami infót Dyna 28as versenykormányról?Reikon és e között gondolkodok de nem tudom melyik lenne jobb
Köszi
(amúgy meg adsz 2 ezret a műszakin pluszba és el van nézve ) szerinted nekem a 400as hogy ment át műszakin? ha beindítod nem megy az akra miatt...de amúgy meg nincs gyújtás.. se index,se duda se semmi
jó. már nyíregyre járok de megoldjuk!nem sürgés, ha arra járok szólok business man, berúgókar meg duda egy nap alatt, micsoda bevétel
vigyed szólj ha fent vagy suli miatt és akkor nincs posta