Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amugy meg boldog Névnapot télapú
a kép lemaradt
Milyen mákos?
nekem azt mondta decemberre jön össze a gubája és majd nálad jelentkezik
De jó, egy 250es viszont még jobb lenne ; )
Még most vetted máris eladó? Újíts be egy Huskyt akkor
Nománmeg! Ez sem jó?
OFF
Eladó, érdeklődni:
barcsik.laszlo88@gmail.com

Sziasztok!
Keresek eladó Beringer főfékhengert, ha valakinek van esetleg elfekvőben kérem szóljon nekem. Köszi
Az adatlapodat meg töltsd ki szépen azt sem tudni ki vagy!
Na te meg mit keresel itt? Biznyicelnél mi?Már késő engedni az árból,barátom nem kell a kutyának se az eremzéd. A szlovák sem hülye látta hogy el van kopva a lábtartója is.
Csá Myki! A szlovák embered nagyon eltűnt, pedig komolynak tűnt!? Vagy lebeszélted róla? mond meg neki ha érdekli akkor tudok engedni az árból...Ha a számát megadod nekem az is jó...
Nekem is van szerintem kamu Magura, de teszi a dolgát, semmi gond vele.
Igen igen ez a para!
Mert ezeken az árakon össze lehetne hozni egy szép és jó fékrendszert az itthoni árakhoz képest, de ahhoz ez is drága hogyha beszarik valami anyag hiba folytán mikor 100-ról lassítani akarsz a kanyarhoz érve!

Viszont tavaly vettem a berghez azt a huszon valahány ezres brembó pumpát (videóban bent van) és arra is írták valamelyik topicba hogy kamu meg stb. Zé szerezte neki is olyan volt semmi gondja nem volt vele és most is az van e bergen!
Aztán felraktuk és mint az állom olyan volt
Énis néztem, jó árak, de vajon nem kamu e?
Ahogy olvasom sokan variálgatnak a fékekkel... ezt a hirdetést láttátok!

fékek
Sziasztok!

Nincs valakinek elfekvőben egy 320-as tárcsához adapter?
Dani Müller is alacsony. Egy mélyített ülés oszt csókolom, had szóljon!
Itt a sportmotor apróban is hirdetnek yamahára.

Mi az ábra Börni? Megoldódott a beszerzés?
Sziasztok!

Supermotot szeretnék venni de sajna elég alacsony vagyok:(
elsősorba ktm,honda és végül yamaha kérdésem az lenne ,hogy melyik tipus lehet a legalacsonyabb?

válasz erre
én a krosszra értettem,,, felsoroltál 3 krosszmotort mindegyik rugó útja milimétereket tér el egymástól ha ültetni akarod őket részvétem a futómű az egy nagy erdő
ha csak a hátsó rugóstaggal "ültetsz" akkor az eleje meg sokkal könnyebb lesz,az meg supermotozni abszolut alkalmatlan,mert csopper hatású lesz a motorod. Elöl,hátul ültetned kell,hogy balanszban legyen a motor. Ilyen ültetéseknél az is nagyon sokat számít,ha az első telót beljebb engeded 5 milimétert. Ez nem egyszerű dolog szerintem...
oké
mentettem, délután tudlak hivni!
Elindulni 1 lából is ellehet, menet közbe meg eltudod rakni őket rendesen!
A gyári sm motorok ált alacsonyabbak mint egy crossbol épített sm.
ja enyém,figyu holnap délelött hívj fel,ott a számom.