jó, ha időben elindultok,nehogy egy rajtad kívül álló dolog miatt ne érj oda, legyen az egy baleset a 4.számún... mert ha leesik a hó, akkor biztos lesz
majd szurkolok neked is!
Köszönöm a segítséget! Ma reggel megoldottam valahogy... Egy körömlakklemosós flakonba dugtam a csöveket, a felső résznél az oldalába meg egy "szuszogó nyílást" fúrtam, amiből egy cső lóg ki. Ez így már jó lesz! (Már csak a gumit kell átcserélnem, és reménykednem, hogy holnap nem fog esni a hó… )
Parfümösdoboz is megteszi, szuszogót mindenképp szúrj a tetejére,és a csövek ne érjenek le az aljára, nekem fulladt, pufogott-durrogott a gép, amikor belelógott a csövek vége a lébe.
Na, holnap szerintem előröl kezdem az egészet! A Tiéd igényes, szép munka… Valahogy megpróbálom úgy megcsinálni, ahogy a Te motorodon is van, mert az enyémet valószínűleg nem vennék át…
Halihó. Anno írtam, hogy hogy kéne megcsinálni a túlfojó csöveinek tartályba vezetését...
Én ezt csináltam… Ne a szépségét nézzétek, hanem azt, hogy így jó –e, ill. átmenne –e a „vizsgálaton”?
Helló Dr.! ez a depóba lejutás érdekelne,mert a GoPro-t feltehetnénk valamelyik srácnak! van már egy fő akinek feltesszük,de legyen már egy helyi menő is aki kerül vele egy futamot! esetleg Csabi? ha tudsz majd intézni valamit,csak ennyi időre, az jó lenne! Szeva! Tamás voltam!
Ma felhív és egyeztettek.
(Szerintem egy hátsó sárvédős, hátrafelé nézős felvétel is jól mutatna.)
majd szurkolok neked is!
Én ezt csináltam… Ne a szépségét nézzétek, hanem azt, hogy így jó –e, ill. átmenne –e a „vizsgálaton”?
A crf-je lehervadt vasárnap, hajtókar-dugó, csak összeáll a hétvégéig.
Le tudunk menni a depóba is, ha érdekel.
http://www.youtube.com/watch?v...
Na ha egy ilyenem lenne