Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kerékagyból a kerékcsapágyat ha kivarázsolom, azt még visszapakolhatom később? Vagy már cserés?
jah már postára is adtam ma, nem jó párisítás a 4 dugóssal, jól sejtettem hogy a BRO-10-es kellene nem a 12-es..
csa a föfékhengert megálmodtátok már?
amúgy meg mondtam, csak nyugodtam nem sürgős, addig meg jobbulást
le lesz vonva a béredből....
Szeva Vouge!

Ne haragudj, elég szerul vagyok mostanság úgyhogy tegnapsem tudtam lemenni a garázsba kibányászni a motorból a telót.
Amint meggyógyulok kiszedem,postázom.
Vettem már onnan kocsit, aki teheti hanyagolja őket!
Ez a csonticar nem a legszimpatikusabb kereskedő a hirdetései alapján, de ez az enduro BMW figyelemreméltó lehet.
Erdőbe se lehet rossz, bár jó nagy dög. (Red Bull Romaniacs-on előző évben a gyári versenyző úgy rángatta a vadcsapásnak megfelelő szélességű ösvényeken, mintha egy 125-ös cross lenne)
Pályázós Supermotonak viszont tuti, hogy elmenne.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/bmw/bmw_g_650_x-challenge_
abs._4000_km-3768455
Köszi! Mindenképp szeretnék majd visszaülni a nyeregbe, csak majd ha kicsit biztosabb hátterem lesz hozzá anyagilag.
Kapható Travis Pastrana DC cipője.....az árát le sem merem írni.
Igazad van, már csak halvány emléke él bennem. Arra emlékszem, hogy volt valami, de hogy mi arra már nem! Alapvetően nem vagyok harag tartó, biztosan ezért halványult el bennem. Köszönöm, hogy ilyen sok idő után ez így eszedbe jutott és megtetted ezt a lépést! Természetesen a bocsánat kérést elfogadom, még akkor is ha nálam az idő már megfakította ezt a negatív élményt. A szememben emberileg ezzel hatalmasat nőttél!

Kívánom neked, hogy minnél előbb légy tulajdonosa, egy vasparipának és újra húzhasd a gázt!
Hellosztok! Sajnálom hogy offolok, de kénytelen vagyok.
A napokban úgy alakult hogy rengeteg szabadidő szakadt a nyakamba, és szörfölgetés közben rábukkantam egy régi előzményre:

http://picasaweb.google.com/ko...

Végignéztem az albumot és felvidított még a mostani szar helyzetemben is, és eszembe juttatta, hogy tartozom egy bocsánatkéréssel.
Szóval Luki: nem emlékszem már pontosan minek a kapcsán, de arra igen hogy egy hozzászólásodra válaszolva legutóbb méltatlanul szóltam hozzád, és sajnálom hogy ezt tettem. Gondolom ez benned nem hagyott mély nyomot, talán nem is emlékszel rá, én viszont igen. Nem akarok elérni semmit, seggetnyalni meg főleg nem, csak bántotta a lelkemet. Sajnálom hogy ilyen személytelenül itt kell ezt elmondanom, de 1-2 éven belül nem hiszem hogy újra lesz motorom, így valószínűtlen hogy találkozunk! Remélem szervezel majd még ilyen fasza rendezvényeket, amin részt vehetek ha már benőtt a fejem lágya és elmondhatom hogy a szememben király vagy. Csak ennyit akartam. Üdvözlet és jó gurulást mindenkinek!
A.R.C.
na megnézted ?igen bőő szavú nem?
Most kivételesen nem a motorra, hanem a kütyüre gondoltam...
nézőpont kérdése olasz
Magyarul el van baszva...
most akkor "igazából"?
röviden:nincs

hosszabban: máshol nincs hely, rövidek a csatlakozók-kábelek és a hengerhez nem akartam közel rakni a nagy hőfok miatt
Jobb oldalt az a doboz (PC?) nincs útban rohadtul?
http://www.szelesut.hu/videok/... a lényeg ˙(igazából)
ok, köszi, ma este leméretezem
tengely àtmèrö elöl ès hátul. hàtsó tengely betètek pontos mèrete ès fènykèp az elsö tengely beèpitett àllapotàrol mind kèt oldala. ez ràd is vonatkozik myki.

börni, jelenleg nincs a suternek, februàrban talàn... àr mèg titkos de kevesebb.
holnap hivj fel, huskyhoz van egy rakàssal, hàtha azon tudunk igazitani.
piros (bár nem vagyok MÁS) de irj,h mit kell megmérni