Huhh... Jól elbeszéltünk egymás mellett... Nekem szezonra kellene gumi! Szóval tavasztól, ha majd jó idő lesz, őszig, amikor már nem lesz jó idő. Akar a herém menni ilyen hidegben. :D
Fékátalakítót csináltam már, de a méretvétel problémás lehet, WR450-hez a gyári nyereghez meg 320-as tárcsához van modellem, olyat tudok csinálni, ha másféle kell, azt megbeszéljük.
Hát... szerintem ilyen gumi nem létezik. Mármint ami télen hóban, hidegben tapad és még esőben is jól végzi a dolgát........Szögelj be egy cross gummát :D Viszont kövesútra ne mennj vele :D
Szeretnék új gumit venni a télen. Egy WR450-em van, amit nem használok versenyszerűen, szinte csak utcán. Fontos szempont lenne hogy jó visszajelzést adjon a gumi, és hogy ha esik valami eső, akkor se legyen életveszély. Tudnátok valamit ajánlani?
Hali! Gondolom sokat állt...
Ha igen, mondom a tuti módszert Benzincsapot megnyitod és a motort megdöntöd balra, de nagyon. Amíg a karbi túlfolyóján elkezd jönni a benya. Utána vissza sztenderre, nyomod a gombot és örülsz
Anya ölében 8 hónapos kislányunk,aki lázas..
Én nemigazán illek oda...
Tegnap be akartam indítani a vasat,azthiszed beindult?
TÉLI ÁLMOT ALSZIK MINT A MEDVÉK....
Fékátalakítót csináltam már, de a méretvétel problémás lehet, WR450-hez a gyári nyereghez meg 320-as tárcsához van modellem, olyat tudok csinálni, ha másféle kell, azt megbeszéljük.
Üdv!
P