Régen láttam a képernyődet... Jól vagyol? Sikerült már vasat cserélned? Majd újévre összeröffenhetnénk pár kilcsire. Tom-ék tegnap húzták neki de a karácsony nálam nagyon készülődős.
EZÚTON RAGADOM MEG AZ ALKALMAT, HOGY FÓRUMTÁRSAIMNAK KURVA JÓ SOK HALÁSZLÉS, AJÁNDÉKOS KARÁCSONYT ÉS KURVA SOK KILCSIBEN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNJAK!
Igazad van próbáld ki. Kb 2 hónapja adtam el egyébként a gyári konzolt amit keresel. Viszont arra készülj fel hogy a talpaddal erősebb fékhatást fogsz elérni mint a gyári szettel
Forever Supermoto
még GD-nek is
Foxy&Vogue
Régen láttam a képernyődet... Jól vagyol? Sikerült már vasat cserélned? Majd újévre összeröffenhetnénk pár kilcsire. Tom-ék tegnap húzták neki de a karácsony nálam nagyon készülődős.
EZÚTON RAGADOM MEG AZ ALKALMAT, HOGY FÓRUMTÁRSAIMNAK KURVA JÓ SOK HALÁSZLÉS, AJÁNDÉKOS KARÁCSONYT ÉS KURVA SOK KILCSIBEN GAZDAG ÚJÉVET KÍVÁNJAK!
UFF ÉN BESZÉLTEM
Gyári cucc nagy tárcsával nekem sem jött be...
Ki szeretném próbálni, hogy mit tud így, napokban összehozom a konzolt ahogy lesz majd időm.
De majd osztok szorzok, annyira végülis nem vészes az ára...
Edem
Szerintem vedd meg ezt! Megéri tuti, ha tényleg meg akarsz állni. És most már link is van...
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
Szerintem vedd meg ezt! Megéri tuti, ha tényleg meg akarsz állni.
Tudna valaki méreteket adni DRZ-E 320as tárcsához tartozó féknyeregkonzolhoz?
Üdv: Edem