Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na mi van beszéltél mán a telszámmal amit megadtam, mert ha még nem, a héten jutok keshez aztán lehet ha 2-őt veszünk kicsit még lehet az árból faragni.
Én préseltem a tengelyt az alucsonkból, mert akárhogy nyúltam a cspágy alá, csak összebaszta a porvédőt.
Préssel kinyomod a csövet a villahídból... Vagy maradnak a hagyományos vágós módszerek... Ami nem mindig jön be.
Valaki megtudná mondani, hogy a villahídról az alsó csapágyat, hogy próbáljam meg leszedni? Melegíteni nem igazán akarom, mert van rajta egy gumi gyűrű!

Kössz!
Persze. CSak ránézünk. Eddig egy pissznés, csörrenés nem jött belőle, haladósabb menetek után minimális szelephangja van! Azzal kezdünk, aztán meglátjuk h mennyire bujunk bele.
Hát nemtom milyen alkatrészárakat néztél, de nekem pont nem volt olcsóbb eddig semmi a kisDR-hez mint az EXC-hez...
Huskyn nem töröd a fejed
csak biztonsági ellenőrzés vagy van valami hányás? (gyűjtöm az infót )
Ahham értelek. NAgy dilemma ez..
Enyém majd most lesz megbontva, 46üó, megnézünk 1-2 dolgot benne. Sanya elkerserített a kuplungkosár csapággyal ugyh azt is megnézzük, lehet a hengerfej is leugrik!
ha a bergre gondolsz gustávson alatt akkor szép lassan és kurva drágán kész lesz, már megvan hozzá minden csak Palinak össze kell dobnia
hát ja agyalok a cserén a 4 japó márka valamelyikére, a kawák nem jönnek be, a yamaha tetszene legjobban, de pont a fenntarthatóság a szempont most, így marad a crf-rmz vonal, innen meg rmz felé húzok, de majd meglátjuk, egyelőre még azt se tudom belevágjak-e vagy sem
csak kicsit elegem van belőle már, hogy minden szaros alkatrész másfél vagy inkább 2szeresébe kerül ami nyugatról jön, a keleti vonalhoz képest, már ha egyáltalán van
RMZ? Gustavson hogy áll amugy?
250 rmzvel is lehet nevezni nem?
nekem nagyon bejön ez a 125, elképesztő mennyivel könnyebb menni vele, ugyanakkor jobb köröket megyek, meg szo-szo végig tudok menni a retkes nyomos kanyarokon
úgy látszik jó vétel volt ez kis rm

jövőre lehet átnyergelek én is 450 rmzre sm-ben, számolgatom hogy jönne ki ha sikerülne eladni a berget, sokat nem akarok rádobni... ez az a dilemma amit említettem múltkor

Te hogy vetted az rmz-t? 1-1-be csere az smr-re? ha nem publikus mind1 majd megbeszéljük
nincsen. mert lekéne szépen mosni meg ilyenek, ebben a kurva hidegben meg nem fogok hozzálátni
majd max tavasszal. De még az se tutti, mert már van vagy 6 rmz itt a haveri körben,és lehet hogy jövőre nevezünk a drz kupára bohóckodni egyet az se rossz buli
áá az nekünk bazi messze van, akkor majd legközelebb
moped ügyben nincs semmi fejlemény?
oké, köszi
nekem sincs de a Pepíítónak van beszélj vele
csákó, megyek lakitelekre.
ma is voltam, jó homokos, tuti nincs sár meg ilyenek. egyébként nem nagy szám. de messzebbre nem megyek el ilyen hidegben, meg esőhó után. nem hibázok
na cső, holnap mész valamerre?
mi úgy néz ki elnézünk taksonynál arra az új kis pályára
Köszi Myki a segítséget, még azt elfelejtettem, hogy nem tudod hogy lehet e találni magyar manuált a motorhoz? 08-09
Kecses járásáról
Rendben! vasárnap reggel bemegyek az edzésre,mert holnap nem érek rá! viszont csak a tapadókoronggal akarom feltenni a kamerát,mert egy ragadóst,nem szeretnék erre "elpocsékolni", szóval ha megáll rajta akkor az is jó, de én a sisakon megfordítottam hátra felé,úgy is jó a felvétel! majd az edzésen kitaláljuk,ha le tudok jutni,mindent megnézünk! már alig várom!
amúgy miről lehet megismerni,semmi kód nincs rajta vagy valami