Eladó egy cimborám 450 EXC-je, 2004-es, első tulajtól, kb 4000! km-el, enduro+gyári sumo-kerekekkel, magyar forgalmival, valóban kihasználatlanság miatt. Pályát, leszabályzást nem ismeri a gép.
900 körül.
Kép csak illusztráció.
Zsír lett a gumád! A hájjercé még nem lett beépítve de a héten kész lesz,elvileg. Már ki vagyok érte repedve,és hétvégén ki is próbálnám,csak mínusz fokot mond holle anyó. Nem fogom kibírni tavaszig keresek téli slick gumit hogy kipróbáljam.
Neked meg jobbulást kívánok!
és milyen keréknyomással használod?
mert én eddig azért nem raktam fel, mert az 1.7et azt nagyon keménynek találtam terepre, a kisseb nyomással meg elfordulhat a belső vakszelep híján.
Alig tudtunk menni Sanyival, akkora tömeg volt .
Ráadásul a bölytje is meglett: ma szarabbul vagyok mint pár napja amikor azt hittem szarul vagyok.
Amúgy nagyon faintos, ott aztán lehet csúsztatni 5.ből ameddig csak nem szégyelled,meg arra amerre az jóisten engedi.Ha lemennénk páran ott fasza kis háziversenyt lehetne rittyenteni bulival kombinálva.
Viszont jó időben nemtudom milyen gumival mennék le, talán valami nagyon hard-hard-heavy keverékes kibírna egy kis időt.
Ez a beton nem eszi, falja a gummát.
Amúgy mi a helyzet HRC-vel?
Gyári felnire löktem rá. Elől 3.5" (110es gumma) hátul 5" (130as gumma) A hátsót egy kicsit széthúzta de nem volt gáz. Annyi problémám volt vele, hogy nagy porban kicsit tolta az orrát mivel vastag volt a gumi. De ha homokban, hóban motorozol, akkor "nincs" vele gond. Én a 2 gumi 13ért vettem cross szett híján. Ez a megoldás jóval olcsóbb. Biztos nincs olyan mint egy gyári cross szett de nekem a célnak tökéletesen megfelelt. Meg szerintem jobban néz ki mint cross szettel
Próbáld ki! Most, hogy jön a szar idő, lököm rá megint
sya Dveed, én Jani vagyok.
láttam a képeid között, hogy bütykös gumit raktál az esemre.
nekem is ilyen terveim vannak, csak nem láttam még olyan elveteműlt figurát, aki ezt meg is tette.
mik a tapasztalatok erről a formációról?
gyári felnire tetted, vagy ráfot cseréltél?
én endúrózni szeretnék vele.
Ma is elnéztem a biker's pub felé. Jó kör volt, csak kicsit hideg (kis doki ma is jól ment )
900 körül.
Kép csak illusztráció.
Neked meg jobbulást kívánok!
és milyen keréknyomással használod?
mert én eddig azért nem raktam fel, mert az 1.7et azt nagyon keménynek találtam terepre, a kisseb nyomással meg elfordulhat a belső vakszelep híján.
Ráadásul a bölytje is meglett: ma szarabbul vagyok mint pár napja amikor azt hittem szarul vagyok.
Amúgy nagyon faintos, ott aztán lehet csúsztatni 5.ből ameddig csak nem szégyelled,meg arra amerre az jóisten engedi.Ha lemennénk páran ott fasza kis háziversenyt lehetne rittyenteni bulival kombinálva.
Viszont jó időben nemtudom milyen gumival mennék le, talán valami nagyon hard-hard-heavy keverékes kibírna egy kis időt.
Ez a beton nem eszi, falja a gummát.
Amúgy mi a helyzet HRC-vel?
Gyári felnire löktem rá. Elől 3.5" (110es gumma) hátul 5" (130as gumma) A hátsót egy kicsit széthúzta de nem volt gáz. Annyi problémám volt vele, hogy nagy porban kicsit tolta az orrát mivel vastag volt a gumi. De ha homokban, hóban motorozol, akkor "nincs" vele gond. Én a 2 gumi 13ért vettem cross szett híján. Ez a megoldás jóval olcsóbb. Biztos nincs olyan mint egy gyári cross szett de nekem a célnak tökéletesen megfelelt. Meg szerintem jobban néz ki mint cross szettel
Próbáld ki! Most, hogy jön a szar idő, lököm rá megint
Hogy tetszett kunmadár?
láttam a képeid között, hogy bütykös gumit raktál az esemre.
nekem is ilyen terveim vannak, csak nem láttam még olyan elveteműlt figurát, aki ezt meg is tette.
mik a tapasztalatok erről a formációról?
gyári felnire tetted, vagy ráfot cseréltél?
én endúrózni szeretnék vele.
Beszéltél már a számmal amit küldtem?