Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Konkrétan a Fémépítőnél, de jó szívvel nem ajánlanám őket...

Grobelox nevű céget viszont dícsérték, de velük nekem még nincs saját tapasztalatom
Milyen kell?Arany kék,ezüst van,fekete nincs
GD!
Te konkrétan hol eloxáltattad a felnijeidet?
+ Pár tipp?
Valaki a múltkoriban árult Beringer tárcsát.
Ha valaki tud valamit írjon már.
Hi!

Ja, Finster úr Cegléden elvállalta. 06309903052

P
Szia, a multkor írtál a forumon titán kipuff ügyben.
Sikerült meghegesztened? nakem is kelene valami szaki, kipuff ügyben tudsz segítteni?
Az hagyján, de a barátnője milyen pici, mégis elkente sokunk száját Nyirádon
Az enyémen nem rég cserélték, a becsúszó száron van alul menet és arra van rácsavarva, de be is van ragasztózva alaposan, és ahhoz hogy meg tudd fogni rendesen, a becsúszószárat ki is kell venni, mert különben elfordul. (Ha kiveszed a becsúszószárat, van a másik végén három lyuk és ott tudod rögzíteni.)
vidd be a Fehérék-hez nekem is ott cserélték szét kell szedni teljesen .
Sziasztok!

Valaki cserélt már esetleg az első villa végén papucsot? Nekem a service manual az egész szerelés alatt egyben ábrázolja a szárral, nem is utal rá hogy azt valahogy ki lehet onnan venni. Valakinek tapasztalat?

Kösz!

p
egy osztrák mondta a Pancsin még a nyáron ,hogy nem lessz smr ,,,ugyan ilyennel volt kint mint amit linkeltél...Aztmondta mindenki megveszi majd magának az sm-hez való cuccokat ,,azt úgy alakítja ahogy tetszik
Akkor holnap kereslek
KTM! Az Attis videnyóján ami igen tetszetős, a gyors és agresszív pillanatokban az emberünk a valószínűleg versenymotorjának nevezhető, igen csak tuningos géppel siet előre és a széria gép csak 1x-1x meg van villantva, de ez elég bizonytalan a másikhoz képest! Jó a ktm csak arra is költeni kell! Szerintem... Itt meg a 2011 állítólag
http://img202.imageshack.us/im...
Kosatt, holnap válaszolok az e-mail re, ha nem gond
fél négyig holnap aztán itthon leszek
Attis én úgy tudom nincs 2011-es smr
ja és kössz mindenkinek
nem de holnap itthon vagyok ,,hogy dolgozol?
myki nem hívtál a láncnyomó miatt,mivan haraguszol ?
Boldog Névnapot
Jaja Boldogot! Majd a Pancsitalin iszunk rá 1-2-3-4-5...._t! :D
Lacával mi van? ennyire behavazott?
kössz Csipusz