Az enyémen nem rég cserélték, a becsúszó száron van alul menet és arra van rácsavarva, de be is van ragasztózva alaposan, és ahhoz hogy meg tudd fogni rendesen, a becsúszószárat ki is kell venni, mert különben elfordul. (Ha kiveszed a becsúszószárat, van a másik végén három lyuk és ott tudod rögzíteni.)
Valaki cserélt már esetleg az első villa végén papucsot? Nekem a service manual az egész szerelés alatt egyben ábrázolja a szárral, nem is utal rá hogy azt valahogy ki lehet onnan venni. Valakinek tapasztalat?
egy osztrák mondta a Pancsin még a nyáron ,hogy nem lessz smr ,,,ugyan ilyennel volt kint mint amit linkeltél...Aztmondta mindenki megveszi majd magának az sm-hez való cuccokat ,,azt úgy alakítja ahogy tetszik
KTM! Az Attis videnyóján ami igen tetszetős, a gyors és agresszív pillanatokban az emberünk a valószínűleg versenymotorjának nevezhető, igen csak tuningos géppel siet előre és a széria gép csak 1x-1x meg van villantva, de ez elég bizonytalan a másikhoz képest! Jó a ktm csak arra is költeni kell! Szerintem... Itt meg a 2011 állítólag http://img202.imageshack.us/im...
Grobelox nevű céget viszont dícsérték, de velük nekem még nincs saját tapasztalatom